Η Έλενα Ασημακοπούλου φέτος πρωταγωνιστεί στην τηλεοπτική σειρά «Για πάντα παιδιά» στο Open, ωστόσο στο παρελθόν την έχουμε δει να συμμετέχει σε δυο από τις πιο επιτυχημένες σειρές του άλλοτε μεγάλου καναλιού Mega.

Η ηθοποιός σε συνέντευξη που έδωσε στο TV Έθνος, θυμάται με νοσταλγία εκείνες τις στιγμές, σχολιάζει το κλείσιμο του καναλιού αλλά αποκαλύπτει και το γεγονός πως βρέθηκε ζημιωμένη από τα Κλεμμένα Όνειρα.

Κεφάλαιο «Πολυκατοικία». Τι θυμάστε και τι κρατάτε από τη συμμετοχή σας σε αυτήν τη σειρά; Θυμάστε να είχε γίνει κάποιο ευτράπελο κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων;

Θυμάμαι με πολλή αγάπη και νοσταλγία αυτήν τη δουλειά. Ακόμα και τώρα, έπειτα από τόσα χρόνια, ο κόσμος μου μιλάει για την «Πολυκατοικία» και με αναγνωρίζει σαν Αλίκη.

Η «Πολυκατοικία» και τα «Κλεμμένα όνειρα», στα οποία πρωταγωνιστούσατε, μεταδίδονταν από το Μega. Το κλείσιμο του καναλιού προ ημερών ήταν κάτι που σας στενοχώρησε;

Είναι πολύ λυπηρό αυτό που συμβαίνει. Τέλος εποχής για ένα μεγάλο κανάλι με πολλές επιτυχίες. Στενοχωριέμαι για όλους αυτούς τους ανθρώπους που μέχρι και την τελευταία στιγμή δούλευαν για τον σταθμό με την ελπίδα ότι κάτι μπορεί να γίνει. Σε προσωπικό επίπεδο, βεβαίως, είμαι ζημιωμένη από μια συνεργασία που είχα στην καθημερινή σειρά «Κλεμμένα όνειρα». Γι’ αυτήν τη δουλειά δεν πληρώθηκα ποτέ.