Πρόκειται για μία από τις πιο sexy γυναίκες στην Ελληνική showbiz. Η Ελευθερία Ελευθερίου έχει κάνει κατά καιρούς πολλές εμφανίσεις και φωτογραφίσεις, που έχουν…ταλαιπωρήσει το ανδρικό κοινό. Έχει παιδέψει όμως κυριολεκτικά άντρες στη ζωή της; Η ίδια απάντησε γελώντας: «Είμαι καλό παιδί! Επειδή, όμως, είμαι Ταύρος θέλω όταν βάλω κάτι στο μυαλό μου να γίνεται έτσι κι αλλιώς. Διαφορετικά γίνομαι ανυπόφορη, μου φταίνε όλα και την πληρώνει ο άλλος. Αφού κι εγώ η ίδια δεν με αντέχω κάποιες φορές».

Η τραγουδίστρια μπορεί να δείχνει ήρεμη, όμως έχει φτάσει να ρίξει χαστούκι σε σύντροφό της. Όπως αναφέρει η ίδια: «Έχει γίνει και το μετάνιωσε. Η αλαζονεία και η ειρωνεία του με έκαναν να παραφερθώ. Εγώ δεν το μετάνιωσα, αλλά το έχω ξεχάσει. Εκείνος νομίζω όχι». Πρόκειται για δυναμικό άτομο, γεγονός που αναγνωρίζουν και οι φίλοι της. «Οι φίλοι μου μού λένε ότι είμαι μια κατηγορία από μόνη μου! Δεν τους αφήνω, πάντως, τους άντρες να έχουν το πάνω χέρι», επεσήμανε.

Οι μεγαλύτεροι άντρες, δεν φαίνεται να ελκύουν την τραγουδίστρια, καθώς όπως ανέφερε δεν θα έκανε ποτέ σχέση με κάποιον στην ηλικία του μπαμπά της. Μάλιστα, μία φορά που της είχε συμβεί να την φλερτάρει ένας μεγαλύτερος κύριος, είχε εκνευριστεί.

Τι είναι όμως το πιο ακραίο πράγμα που έχει κάνει για έναν έρωτα; «Άφησα για λίγο ένα κομμάτι της δουλειάς και της ζωής μου για να είμαι δίπλα του. Νομίζω δημιουργήθηκε κενό, αλλά τελικά δεν μου βγήκε σε κακό. Με έκανε πιο ώριμη», αποκάλυψε η Ελευθερία Ελευθερίου.

Σε περίπτωση που συναντούσε τον άντρα της ζωής της, η νεαρή τραγουδίστρια ήταν ειλικρινής. «Προς το παρόν δεν σκέφτομαι να κάνω οικογένεια ούτε παιδιά. Δεν έχω φανταστεί καν πώς θα είναι το νυφικό μου. Όλο αυτό είναι μακριά από μένα», ανέφερε στον Ανδρέα Θεοδώρου και το YOU.

Διαβάστε ακόμα:

Ελευθερία Ελευθερίου: Οι topless πόζες της στην παραλία, που αναστάτωσαν το διαδίκτυο

Η Νονά, η νονά: Η Ελευθερία Ελευθερίου βάφτισε την ανιψιά της

Ελευθερία Ελευθερίου: Τα συγκλονιστικά λόγια για τη δολοφονία του ξαδέρφου της

Κατέβασε τώρα το People για το iPad δωρεάν από το App Store