Την Ευρυδίκη Βαλαβάνη τη γνωρίσαμε μέσα από το ΣΚΑΪ, το Survivor αλλά και τις συνεντεύξεις της ως αθλητικογράφος. Η δημοσιογράφος πλέον αλλάζει τηλεοπτικό «σπίτι», καθώς θα βρίσκεται στην εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται» στον Alpha.

Η ίδια αποφάσισε να πει το δικό της ιδιαίτερο αντίο στον ΣΚΑΪ μέσα από τα social media της. Ανέβασε μία φωτογραφία από δελτίο αθλητικών ειδήσεων που παρουσίαζε και σημείωσε:

«Δεν τα πήγαινα ποτέ καλά με τους αποχαιρετισμούς. Ήρθε όμως αυτή η στιγμή που πρέπει να το κάνω. Μετά από 13 ολόκληρα χρόνια κλείνει ένας μεγάλος κύκλος της ζωής μου. Ο ΣΚΑΙ ήταν για ‘μένα ένα μεγάλο σχολείο, έμαθα και πήρα πολλά μαθήματα. Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους συναδέλφους μου για τα όμορφα και τα δύσκολα που περάσαμε όλα αυτά τα χρόνια! Καλή δύναμη σε όλους και δεν θα χαθούμε! Θα κλείσω κάπως έτσι… «Μπορώ να συνοψίσω ότι έχω μάθει για τη ζωή σε μία μόνο λέξη: συνεχίζεται!»».

Δείτε την ανάρτησή της.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Δεν τα πήγαινα ποτέ καλά με τους αποχαιρετισμούς. Ήρθε όμως αυτή η στιγμή που πρέπει να το κάνω. Μετά απο 13 ολόκληρα χρόνια κλείνει ένας μεγάλος κύκλος της ζωής μου. Ο ΣΚΑΙ ήταν για ‘μένα ένα μεγάλο σχολείο, έμαθα και πήρα πολλά μαθήματα. Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους συναδέλφους μου για τα όμορφα και τα δύσκολα που περάσαμε όλα αυτά τα χρόνια! Καλή δύναμη σε όλους και δεν θα χαθούμε! Θα κλείσω κάπως έτσι… «Μπορώ να συνοψίσω ότι έχω μάθει για τη ζωή σε μία μόνο λέξη: συνεχίζεται!» Εις το επανιδείν ?? _____________________________________ #thankyouforall

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη EVRIDIKI • VALAVANI • OFFICIAL (@evridiki_valavani) στις