Άλλη μια αποχώρηση είδαμε στο χθεσινό επεισόδιο του Nomads. Στη θέση των υποψηφίων προς αποχώρηση βρέθηκαν ο Νάσος Παπαργυρόπουλος  και ο Dimar. Τελικά το κοινό αποφάσισε πως ο Νάσος είναι αυτός που θα συνεχίσει το ταξίδι του στο παιχνίδι επιβίωσης.

Να θυμίσουμε πως ο Νάσος Παπαργυρόπουλος βρέθηκε στη θέση του υποψήφιου προς αποχώρηση διότι δεν κατάφερε να αγωνιστεί. Στο επεισόδιο της Κυριακής είδαμε τον παίκτη από την ομάδα των εισβολέων να μεταφέρεται στο νοσοκομείο λόγω αφυδάτωσης που του προκάλεσε έντονη κόπωση και τον ανάγκασε να μείνει εκτός του αγωνιστικού στίβου.

Μετά την ανακοίνωση του αποτελέσματος, ο Dimar είναι και ο μοναδικός παίκτης που πέρασε από όλες τις ομάδες ανέφερε:

«Είμαι πολύ καλά, πολύ ήρεμος. Αύριο θα είναι μια καινούργια μέρα και θα μπουν νέοι στόχοι όπως ένας στόχος ήταν για μένα και το Nomads. Σίγουρα έχω πάρει πάρα πολλά από εδώ, από όλους έχω πάρει κάτι. Στεναχωρήθηκα, δε θα το κρύψω αλλά αυτό που θέλω να πω ειδικά στους επίλεκτους είναι πως το να βγεις μονομάχος και τελικά να αποχωρήσεις αλλάζει τα πάντα, είναι σαν ταινία, θα τους έλεγα να το απολαύσουν όσο περισσότερο μπορούν, και οι εισβολείς αλλά το έχουν ξαναζήσει, νομίζω είναι πραγματικά ένα δώρο που δε θες να τελειώσει με τίποτα και όταν τελειώσει αρχίζεις να σκέφτεσαι διαφορετικά. Νομίζω έχω αποδείξει τις δυνατότητές μου. Η ψυχή μου θέλει πολύ να συνεχίσει αλλά το σώμα μου, τα χέρια μου, δεν έχουν τη δύναμη που θα ήθελα να έχουν».

Δείτε τι άλλο είπε