Με αφορμή το πρόσφατο περιστατικό της Σοφίας Παυλίδου με το Μάνο Παπαγιάννη και τη διάσταση που πήρε στα media τοποθετήθηκε σήμερα ο γνωστός τραγουδιστής. Ο Γιώργος Τσαλίκης εξήγησε πως δεν αρέσκεται να δίνει τόση δημοσιότητα σε αντίστοιχα περιστατικά που του έχουν συμβεί.

Ενθυμούμενος τι είχε συμβεί πριν δύο χρόνια, αφηγήθηκε στην Φαίη Σκορδά και τους τηλεθεατές του Πρω1νό το άγνωστο περιστατικό.

«Είχε γίνει πριν από δύο χρόνια ένα περιστατικό με έναν άνθρωπο της τηλεόρασης, παρουσιαστή, ο οποίος όντας καλεσμένος σε μια εκπομπή έκανε ένα πολύ χυδαίο χιούμορ. Ήταν η περίοδος που είχε η μάνα μου το τροχαίο -κι εμείς είμαστε πολύ χτυπημένοι από τα τροχαία, χάσαμε τον αδερφό της Δώρας, χάσαμε τη θεία μου, η μάνα μου ήταν έξι μήνες κατάκοιτη. Αυτός έκανε μια πλάκα του στυλ, ήταν σε ένα αυτοκίνητο, έβαλε ένα τραγούδι μου και έβαλε σκόρδα μη τυχόν και πάθει τίποτα», εξήγησε αρχικά.

Στη συνέχεια μάλιστα φρόντισε να συμπληρώσει: «Τον πήρα τηλέφωνο και του το είπα πολύ έντονα, μου ζήτησε συγγνώμη και τα πράγματα είναι μια χαρά. Τον πήρα τηλέφωνο και του είπα είσαι απαράδεκτος και ξεφτίλας! Ντροπή σου! Τι ήταν αυτό που έκανες, δεν ντρέπεσαι; Σε μια οικογένεια που χτυπιέται από τροχαία ατυχήματα και έχουμε χάσει δύο ανθρώπους κάθεσαι εσύ και κάνεις αυτή τη βλακεία; Βάζεις σκόρδα όταν ακούγεται το τραγούδι μου στο αυτοκίνητο; Δεν ντρέπεσαι»;

Δείτε το βίντεο με όσα εξομολογήθηκε ο Γιώργος Τσαλίκης στην εκπομπή του ΑΝΤ1.