Εκτός εαυτού βγήκε η Αννίτα Πάνια στην σημερινή εκπομπή ΑΝΝΙΤΑ GR, με αφορμή την καλεσμένη της.

Η χορεύτρια Αναστασία Γιουσέφ που βρισκόταν πίσω από τις κάμερες περιμένοντας στην σειρά της για να βγει στην εκπομπή, έκανε φασαρία. Συγκεκριμένα επιθυμούσε να βγει νωρίτερα on air, καθώς βιαζόταν.

Αυτό δυσαρέστησε την Αννίτα, η οποία φωνάζοντας τόνισε πως αν υπάρχει πρόβλημα η κοπέλα μπορεί να φύγει. Οι Αναστασία βγήκε εμφανίστηκε κανονικά στην εκπομπή και έλυσαν τις διαφορές τους on air.

«Παιδιά, είναι πάρα πολύ ώρα αυτό, να φύγει αυτή η κοπέλα που μιλάει. Είναι πραγματικά εκνευριστικό για όλους μας. Έχει έρθει εδώ ένας άνθρωπος, ο οποίος κάνει φασαρία. Δεν παίζει αυτό το πράγμα. Προσπαθούμε εδώ και ώρα να το δείξουμε με κάθε τρόπο, δεν παίζει αυτό το πράγμα. Είναι εκνευριστικό αυτό το πράγμα. Συγγνώμη τηλεθεατές, αλλά παίζει ένα… έργο εδώ, το οποίο είναι απίστευτο. Και ξέρω και τι είναι, να τελειώνουμε να το πω, είναι η Αναστασία Γιούσεφ που πρόκειται να βγει στον αέρα και μέχρι να βγει μας έχει τρελάνει, για το ότι βιάζεται κλπ. Όποιος θέλει να έρθει σε αυτή την εκπομπή, έρχεται, περιμένει τη σειρά του, υπάρχει χρόνος για όλους, υπάρχει σκαλέτα συγκεκριμένη και από τη στιγμή που έρχεται, βγαίνει. Δεν μπορούμε να ζούμε αυτό το πράγμα όλη αυτή την ώρα. Δεν μπορώ να πάω την εκπομπή πίσω γιατί θέλει η Αναστασία Γιούσεφ την ώρα που θέλει. Έλα τώρα, δεν έχει πλάκα αυτό τόση ώρα», ανέφερε η παρουσιάστρια.

Δείτε όλα όσα έγιναν στον αέρα της εκπομπής: