Μεγάλη αδικία στο Dancing with the Stars καθώς αποχώρησε ίσως το μεγαλύτερο φαβορί του παιχνιδιού. Η πορεία του show χορού κρίνεται από το κοινό και αυτή τη φορά, η ψηφοφορία ήταν μάλλον άδικη.

Η Άννυ Πανταζή ήταν αυτή που έφυγε από το παιχνίδι και με το που ανακοινώθηκε το αποτέλεσμα οι αντιδράσεις ήταν άμεσες και έντονες. Τόσο οι κριτές όσο και το κοινό ξέσπασαν για την αδικία και την απρόβλεπτη εξέλιξη.

Η ίδια εμφανώς σοκαρισμένη είπε αρχικά: «Δεν το περίμενα!». Ο Αλέξης Κωστάλας σηκώθηκε όρθιος για να την χειροκροτήσει και στη συνέχεια συζητήθηκε η απόφαση του κοινού.

«Η βαθμολογία των κριτών ήταν σχεδόν άριστη», είπε η Ελεονώρα Μελέτη. Από τη μεριά του ο Γιώργος Λιάγκας εξεπλάγην για το πώς η βαθμολογία του κοινού σε άθροισμα με αυτή των κριτών έβγαλε τέτοιο αποτέλεσμα. «Ήταν προφανώς τελευταία στην βαθμολογία του κοινού… Είναι η πιο άδικη απόφαση σε όλα τα Dancing που έχει γίνει. Εγώ πιστεύω ότι έχει γίνει κάποιο λάθος», σχολίασε ο παρουσιαστής.

Από το κοινό ακούγονταν όλη τη διάρκεια έντονες αντιδράσεις και αποδοκιμασίες. Το φαβορί λοιπόν αποτελεί παρελθόν από το παιχνίδι. Η ίδια είχε μείνει αποσβολωμένη όλο αυτό το διάστημα.

Η Γκαλένα Βελίκοβα ήταν σοκαρισμένη και δεν δήλωσε πολλά.«Δεν μου αρέσει να χαϊδεύω αυτιά και να λέω ο κόσμος έχει πάντα δίκιο. Δες ποιους ψηφίζουμε… Παρασύρεται δεν φταίει ο κόσμος!», ανέφερε ο Γιώργος Λιάγκας. Η συγκεκριμένη δήλωση βέβαια έρχεται σε αντίθεση με κριτικές του παρελθόντος στην περίπτωση του Διονύση Αλέρτα και της Πηνελόπης Αναστασοπούλου.

«Θεωρώ ότι καταργούμαστε με τέτοιες αποφάσεις», συμπλήρωσε.

Δείτε το βίντεο.