Στο Melrose Ballroom, το διάσημο μαγαζί στο Long Island, στο οποίο έχουν εμφανιστεί πολλοί Έλληνες καλλιτέχνες, προσφέροντας χαρά αλλά και υπέροχες στιγμές διασκέδασης σε όλους τους ομογενείς, έδωσε πρόσφατα συναυλία ο super star Steven Tyler.

Ο τραγουδιστής των Aerosmith, βρέθηκε εκεί στο πλαίσιο του Country Music Association Songwriters Series -το live του μάλιστα αυτό θα προβληθεί στο τηλεοπτικό show «Front and Center»- και αν αυτό σας φαίνεται περίεργο, να σας πούμε πως το τελευταίο διάστημακάνει στροφή στην country μουσική, ενώ σύντομα θα κυκλοφορσήει και το πρώτο του solo country CD.

Η μεγαλύτερη έκπληξη όμως ήταν πως τη συναυλία του αυτή την άνοιξε η Ελληνίδα dj Αντζελα Παντελή, προθερμαίνοντας το κοινό για την μοναδική συνέχεια, σύμφωνα με δημοσιεύμα της εφημερίδας Espresso -από εκεί είναι μάλιστα και η φωτογραφία που βλέπετε παρακάτω.

Να σας ενημερώσουμε πως όσοι βρέθηκαν εκεί πλήρωσαν ακριβό εισιτήριο -έφτανε τα 1.000 δολάρια- για να τον απολαύσουν και να τραγουδήσουν μαζί του όλες τις μεγάλες επιτυχίες του.

steve tyler angela panteli

Διαβάστε ακόμα:

Κορυφαία Ελληνίδα ηθοποιός εξομολογείται: «Δουλεύω για να ζήσω. Δεν προέρχομαι από κάποιο μεγάλο τζάκι»

Gwen Stefani: Αυτή είναι η Ελληνίδα ηθοποιός που ανέβασε στο Instagram της

Ελένη Τσολάκη: Ποια Ελληνίδα παρουσιάστρια συνάντησε από κοντά και ενθουσιάστηκε;

Κατέβασε τώρα το People για το iPad δωρεάν από το App Store