Η Μάγκυ Χαραλαμπίδου είναι πολύ θετικός άνθρωπος, θέλει πάντα να βλέπει την όμορφη πλευρά της ζωής και μέσω social media μεταφέρει την κοσμοθεωρία της.

Αυτή τη φορά, η δημοφιλής dj ανήρτησε ένα post και μια φωτογραφία της για να μοιραστεί ένα δυσάρεστο περιστατικό που της συνέβη, της έκλεψαν το κινητό. Η Μάγκυ Χαραλαμπίδου ήταν για φαγητό με τη μητέρα και την αδελφή της όταν επιτήδειοι την παραπλάνησαν και της πήραν το κινητό. Η Μάγκυ έγραψε ακριβώς τι συνέβη ώστε να ενημερώσει τους διαδικτυακούς της φίλους για τον τρόπο που εκλάπη το κινητό, για να προσέχουν, αλλά και ότι ανησυχεί μήπως αναρτηθούν ψεύτικες φωτογραφίες.

«Χτες το βράδυ μου έκλεψαν το αγαπημένο μου κινητό! Καθώς έτρωγα με τη μητέρα μου και την αδελφή μου μπήκαν δυο τύποι μέσα στο Εστιατόριο έσκυψα στη τσάντα μου να τους δώσω κάτι για βοήθεια κρατούσε ένα χαρτί για να δείχνει και καλά κάτι και από κάτω από το χαρτί μου πήρε πάνω από το τραπέζι το κινητό! Απίστευτο σενάριο! Σας το λέω για να έχετε το νου σας! Στεναχωρέθηκα πολύ αλλά σκέφτομαι ότι μπορεί αυτός που το πήρε τελικά να είχε πραγματικά πολύ ανάγκη για να το κάνει όλο αυτό!! Όσο μεγαλώνω πιάνω τον εαυτό μου να θέλει πάντα να βρίσκει ένα καλό λόγο για να δικαιολογεί τους πάντες και αν δεν έχει συμβεί κάτι πραγματικά κακό να τους συγχωρώ! Νιώθω έτσι καλύτερα με μένα και το σημαντικό είναι όταν σου συμβαίνει κάτι αρνητικό να σκέφτεσαι θετικά και να προχωράς! Ετσι δεν σας λέω πάντα? Βέβαια Ελπίζω να μη δείτε τίποτα περίεργες μου Φωτο ?? στο διαδίκτυο αν και νομίζω ότι τα πρόλαβα όλα!!! Έλεος ?! Δανείστηκα λοιπόν μια παλιά συσκευή για να έχω και έβγαλα αυτή την Φωτο για να Θυμάμαι τη φάση! Τελικά και αυτό το κινητούλι μια χαρά Φωτο βγάζει ! Τι λέτε ??? Όλα καλά! Πάμε για αλλά‼», έγραψε η Μάγκυ Χαραλαμπίδου.

Δείτε το post

Χτες το βραδυ μου έκλεψαν το αγαπημένο μου κινητό! Καθώς έτρωγα με τη μητέρα μου και την αδελφή μου μπήκαν δυο τύποι μέσα στο Εστιατόριο έσκυψα στη τσάντα μου να τους δώσω κάτι για βοήθεια κρατούσε ένα χαρτί για να δείχνει και καλά κάτι και από κάτω από το χαρτί μου πήρε πάνω από το τραπέζι το κινητό! Απίστευτο σενάριο!Σας το λέω για να έχετε το νου σας! Στεναχωρέθηκα πολύ αλλά σκέφτομαι οτι μπορεί αυτός που το πήρε τελικά να είχε πραγματικά πολύ ανάγκη για να το κάνει όλο αυτό!! Όσο μεγαλώνω πιάνω τον εαυτο μου να θέλει πάντα να βρίσκει ένα καλό λόγο για να δικαιολογεί τους πάντες και αν δεν έχει συμβεί κάτι πραγματικά κακό να τους συγχωρώ! Νιώθω έτσι καλύτερα με μένα και το σημαντικό είναι όταν σου συμβαίνει κάτι αρνητικό να σκέφτεσαι θετικά και να προχωράς!Ετσι δεν σας λέω πάντα? Βέβαια Ελπίζω να μη δείτε τίποτα περίεργες μου Φωτο ??στο διαδίκτυο αν και νομίζω οτι τα πρόλαβα όλα!!! Έλεος ?! Δανείστηκα λοιπόν μια παλιά συσκευή για να έχω και έβγαλα αυτή την Φωτο για να Θυμαμαι τη φάση! Τελικά και αυτό το κινητούλι μια χαρα Φωτο βγάζει ! Τι λέτε ??? Όλα καλά! Πάμε για αλλά‼️?✨✨

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Maggie Charalampidou (@djmaggiex) στις