Ένα χρόνο περίπου μετά τον γάμο της μικρής αδελφής, Πριγκίπισσας Ευγενία, η Πριγκίπισσα Βεατρίκη αρραβωνιάστηκε τον αγαπημένο της, Εντοάρντο Μαπέλι Μότζι. Και ετοιμάζει τον γάμο της.

Η ανακοίνωση του αρραβώνα της μεγάλης κόρης του Πρίγκιπα Άντριου και της Σάρα Φέργκιουσον έγινε από το Παλάτι του Μπάκιγχαμ, και σ’ αυτή αναφέρεται ότι η πρόταση γάμου έγινε στην Ιταλία αυτόν τον μήνα και ότι ο γάμος τους θα γίνει το 2020.

Στην ανακοίνωση περιλαμβάνεται και η δήλωση του ζευγαριού: «Με χαρά σας ανακοινώνουμε τα νέα του αρραβώνα μας. Είμαστε και οι δυο πολλοί ενθουσιασμοί που ξεκινήσαμε μαζί μια νέα περιπέτεια στη ζωή και ανυπομονούμε να παντρευτούμε. Μοιραζόμαστε κοινές αξίες και ενδιαφέροντα και γνωρίζουμε ότι αυτά θα μας συντροφεύσουν στα χρόνια που έρχονται μπροστά μας, γεμάτα αγάπη κι ευτυχία».

Οι φωτογραφίες που δόθηκαν στη δημοσιότητα από τον αρραβώνα του ζευγαριού είναι τραβηγμένες από την Πριγκίπισσα Ευγενία και σ’ αυτές μπορεί κανείς να δει την Βεατρίκη να ποζάρει μ’ ένα κομψό φλοράλ φόρεμα και το δαχτυλίδι των αρραβώνων.

Η Βεατρίκη και ο 35χρονος μεγιστάνας του real estate Εντοάρντο Μαπέλι Μότζι άρχισαν να βγαίνουν πριν από 11 μήνες, παρόλο που η γνωριμία τους είναι παλαιότερη.