Η επιτυχημένη πορεία της Μαρίας Μπεκατώρου τη φετινή τηλεοπτική σεζόν τόσο μέσα από την παρουσίαση του «Still Standing» αλλά και του «Your Face Sounds Familiar» ήταν ο λόγος που έκαναν το κανάλι του Αμαρουσίου να θέλει να κρατήσει την παρουσιάστρια στο δυναμικό του.

Μέσα από ανακοίνωση που εξέδωσε την Πέμπτη, 6/6, ο ΑΝΤ1, έκανε γνωστό πως ανανεώνει τη συνεργασία του με την Μαρία Μπεκατώρου για 2+1 χρόνια.

Διαβάστε την επίσημη ανακοίνωση του καναλιού.

O ANT1 ανανεώνει το συμβόλαιό του με τη Μαρία Μπεκατώρου για 2+1 έτη. Η Μαρία Μπεκατώρου ανήκει στο δυναμικό του ΑΝΤ1 από το 2013 και καταγράφει σταθερά πρωτιές σε δυναμικά και πρωτότυπα ψυχαγωγικά projects.

Με την ανανέωση της συνεργασίας τους και οι δύο πλευρές συνεχίζουν την επιτυχημένη συνεργασία τους έπειτα από μία άκρως επιτυχημένη τηλεοπτική σεζόν με τα προγράμματα «Still Standing» και «Your Face Sounds Familiar» τα οποία βρέθηκαν στην πρώτη θέση των προτιμήσεων του τηλεοπτικού κοινού και τη φετινή τηλεοπτική σεζόν με συνολικό μέσο όρο 19,0% και 24,5% αντίστοιχα, στα δυναμικά κοινά.