Ο Λάκης Γαβαλάς για ακόμη μια φορά μίλησε για όλα όσα συμβαίνουν στον κοσμο της showbiz και αφορούν στη μόδα με το δικό του τρόπο, χωρίς να χαρίζεται σε κανέναν.

Ο γνωστός σχεδιαστής αποκάλυψε στην κάμερα του Happy Day πως του έγινε πρόταση να συμμετάσχει στην κριτική επιτροπή του Next Top Model την οποία και αρνήθηκε. Ο Λάκης Γαβαλάς «έριξε τα βέλη του» και την κριτική επιτροπή με βασικό στόχο τη Βίκυ Καγιά.

«Μου είχαν προτείνει να είμαι στη κριτική επιτροπή γιατί είμαι γνώστης της μόδας. Όμως δε θέλω πλέον να καταδικάζω ή να υπερυψώνω κάποιο κορίτσι. Από την άλλη πλευρά έχω και λίγο πιο παλιακά μυαλά ίσως είναι καλύτερο να έχουν πιο νέους ανθρώπους όπως είναι ο Άγγελος Μπράτης, ο Σκουλός , την κοπέλα αυτή που δε την ξέρω γιατί είναι και στην Αμερική και φυσικά την Βίκυ Καγιά που είναι παντογνώστης και ξέρει και αυτό. Η Βίκυ έχει κάνει μεγάλη θητεία, εγώ αν ήμουν η Βίκυ θα ξεκουραζόμουν αυτό τον καιρό, δε θα ξαναέκανα ειδικά δύο πράγματα στο ίδιο κανάλι…. Μερικές φορές βρίσκω άσκοπη και άτοπη την επιτροπή… Η μια με την άλλη θέλει να δείξει ότι έχει ταξιδέψει, αυτά τα πράγματα δε θεωρώ ότι είναι λογικά», είπε.

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στο γάμο του Αντώνη Ρέμου και της Υβόνης Μπόσνιακ που έγινε πριν μερικές μέρες. «Ήταν φαντασμαγορικός, ο στολισμός ήταν υπέροχος, ο τρόπος που σε υποδεχόντουσαν… Με πήραν τηλέφωνο μετά και μου είπαν ότι με ευχαριστούν για την παρουσία μου. Και μάλιστα θέλω να ξέρετε ότι ο Άντώνης Ρέμος όταν βγήκα από τη φυλακή και είχα πάει στα Χανιά που είχε μια συναυλία, μιλούσε επί δέκα λεπτά για μένα και έλεγε πως μόνο εγώ ξέρω τι πέρασα εκεί, αυτό μου δείχνει ότι αυτά τα παιδιά είναι άνθρωποι».

Βέβαια  δεν παρέλειψε  να σχολιάσει και τις celebrities που κάνουν τα bachelorette τους και μας τα δείχνουν στο instagram. «Αυτή η Χριστίνα Μπόμπα, υπερεκτιμημένη μπόμπα, τέλος πάντων, εύχομαι να μην σκάσει ποτέ και να μείνει πάντα μπόμπα με αυτή την έννοια. Εγώ δε μπαίνω στο βωμό των Likes, ας διασκεδάζουν τα κορίτσια. Μακάρι να είναι έτσι, από την άλλη μεριά πρέπει να βγάλουν και το μεροκάματο και επειδή έχουν και υψηλά κασέ πρέπει να κάνουν πάρα πολλά πράγματα. Τώρα το bachelorette είναι πολύ απλό σε σχέση με άλλα που κάνουν», κατέληξε.