Η Φωτεινή Αθερίδου ετοιμάζεται για τον πιο μεγάλο και σπουδαίο ρόλο στη ζωή της, αυτόν της μητρότητας. Η κόρη του Θοδωρή Αθερίδη και την Έλενας Γκασούκα είναι έγκυος και πανευτυχής.

Η Φωτεινή Αθερίδου σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του περιοδικού Hello! διανύει τον τέταρτο μήνα της εγκυμοσύνης της και χαίρει άκρας υγείας. Η 29χρονη ηθοποιός είναι σε σχέση με τον ηθοποιό Κωνσταντίνο Μαγκλάρα. Το ζευγάρι γνωρίστηκε στις πρόβες της παράστασης «Το έπος… της Μαλάμως» με πρωταγωνιστεί τον Θανάση Αλευρά, που σκηνοθετεί η μητέρα της Φωτεινής, Έλενα Γκασούκα και συμμετέχει ο Κωνσταντίνος.

Η χημεία μεταξύ τους ήταν έκδηλη από την πρώτη στιγμή και μάλιστα ο ηθοποιός έδειχνε με τις κινήσεις του ότι τρέφει πολύ όμορφα συναισθήματα για την αγαπημένη του.

Στενοί φίλοι της Φωτεινής λένε ότι διανύει μια πολύ ευτυχισμένη περίοδο στη ζωή της ότι μοιράζεται τις σκέψεις και τα συναισθήματά της και ανυπομονεί να γίνει μανούλα!

Η είδηση έγινε γνωστή από την ανάρτηση του εξωφύλλου του περιοδικού Hello! στο Instagram

Η Φωτεινή Αθερίδου πρωταγωνιστούσε στη θεατρική παράσταση Cock η οποία τελείωσε πριν λίγο καιρό. Τελευταία φορά ο φωτογραφικός φακός την απαθανάτισε στην κοπή της πίτας της παράστασης τον Ιανουάριο του 2019.

Ευχόμαστε με το καλό!