Ο Ευθύμης Ζησάκης μετά το τροχαίο ατύχημα που είχε έμεινε για αρκετές ημέρες στο νοσοκομείο. Ο ηθοποιός μετά το εξιτήριο που πήρε μίλησε στην κάμερα του Πρω1νό για όλα όσα βίωσε αυτές τις ημέρες.

Μετά το εξιτήριο που πήρε, ο Ευθύμης Ζησάκης φαίνεται πως είναι έτοιμος για να συνεχίσει δυναμικά την πορεία του τόσο στο YFSF όσο και στο θέατρο.

Ο Ευθύμης Ζησάκης πήρε εξιτήριο: Η φωτογραφία και το «ευχαριστώ»

Ο ίδιος πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο και μίλησε στην κάμερα της εκπομπής  για την περιπέτεια που είχε.

«Ήμουν μία εβδομάδα γεμάτη στο νοσοκομείο, ευχαριστώ πολύ τους γιατρούς. Τα κορίτσια μου. Με συμπάθησαν και τις συμπάθησα και εγώ… Ήμουν από τους πολύ τυχερούς γιατί είχα μόνο γυναίκες να με περιποιούνται.

Είχα ένα ατύχημα με την μηχανή, το οποίο οφείλεται σε λάθος χειρισμό δικό μου. Ήμουν πολύ κουρασμένος από πολλές δουλείες η μία μετά την άλλη. Από ένα τρακάρισμα και το άσχημο ήταν ότι υπήρχε ένα λιποθυμικό επεισόδιο και αυτό φόβισε τους γιατρούς και μπήκαν σε μία διαδικασιά και με ξεψάχνισαν. Είμαστε υγιέστατοι και πολύ δυνατοί να περάσουμε το Πάσχα να φτάσουμε στον τελικό του YFSF και να επιστρέψουμε στις θεατρικές μας υποχρεώσεις.

Δεν είναι καθόλου ψεύτικο. Είναι αληθινά δίπλα μου. Ήρθαν σχεδόν όλοι από το Your Face Sound Familiar να με δουν. Άνθρωποι της δουλειάς που συνήθως σε ξεχνάνε. Εμένα όχι απλά δεν με ξέχασαν, με θυμήθηκαν περισσότεροι από όσοι περίμενα. 

Το νοσοκομείο είναι ένας χώρος που αναθεωρείς. Τα βάζεις κάτω και μπαίνεις σε νέες ράγες. Ο πατέρας μου είναι συνέχεια δίπλα μου, είναι φύλακας άγγελος. Με επισκέφτηκε ένα κοριτσάκι με ειδικές ανάγκες που δεν γνώριζα, μου έφερε δωράκι μία εικόνα ενός αγίου και με πήρε μία πολύ ζεστή αγκαλιά που ήταν το ομορφότερο δώρο μέσα στο νοσοκομείο. Οταν φτάνεις να περνάς δύσκολα θυμάσαι τι είναι το σημαντικό. Να είναι ο ένας δίπλα στον άλλο.», είπε χαρακτηριστικά ο Ευθύμης Ζησάκης.

Δείτε το βίντεο από την εκπομπή που ακολουθεί.