Είναι ήδη γνωστό πως ο Ευθύμης Ζησάκης δεν θα βρίσκεται ξανά στη σειρά «Το Σόι σου» τη νέα σεζόν, με τον ίδιο να παίρνει την απόφαση να αποχωρήσει. Με τις φήμες σχετικά με την απόφασή του αυτή να είναι πολλές, έχουμε ακούσει ακόμη και πως υπήρχαν καθυστερήσεις από μέρος του ή και υψηλές οικονομικές απαιτήσεις.

Έτσι, εκείνος θέλησε να τοποθετηθεί και να ξεκαθαρίσει τι συνέβη ακριβώς,  σε μία συνέντευξή του στο TV Έθνος. Μάλιστα, δεν δίστασε να παραδεχθεί ότι οι σχέσεις του με κάποιους συναδέλφους του διήλθαν από κρίση:
«Πριν από μερικούς μήνες, κατά τη διάρκεια των τελευταίων γυρισμάτων για τη σεζόν που τελείωσε, αντιμετώπισα ένα σοβαρό προσωπικό πρόβλημα στο οποίο δεν θέλω να αναφερθώ. Πάτησα ένα pause σε όλα τα πράγματα της επαγγελματικής αλλά και της προσωπικής μου ζωής, στα οποία δεν μπορούσα να ανταπεξέλθω. Ενώ ως άνθρωπο με διακρίνει η συνέπεια, δεν θα σου κρύψω πως υπήρξαν φορές που καθυστέρησα να πάω σε κάποια γυρίσματα και κάποιες συναντήσεις. Οπότε προκλήθηκε πρόβλημα στη ροή των γυρισμάτων, κάτι το οποίο διατάραξε τις σχέσεις μου με κάποιους συναδέλφους μου. Το λάθος μου ήταν ότι έπρεπε από την αρχή να βρω μια λύση με το κανάλι και να μη φτάσω στο σημείο να είμαι ασυνεπής» .

Ενώ συνέχισε: «Το Σόι ήταν μία από τις σημαντικότερες στιγμές της επαγγελματικής μου πορείας. Από εκεί και πέρα δεν έχουν υπάρξει συζητήσεις για τη συνέχειά μου στη σειρά. Ο κύκλος του συγκεκριμένου ρόλου δεν έχει κλείσει 100%. Ίσως υπάρξουν κάποιες γκεστ εμφανίσεις. Αυτή τη στιγμή που μιλάμε, όμως, ναι, είμαι εκτός σειράς. Ήταν μια απόφαση που πήραμε με το κανάλι από κοινού».