Ο Σάκης Ρουβάς, ο μοναδικός σταρ της χώρας μας, επιλέχτηκε να είναι το κεντρικό πρόσωπο της νέας καμπάνιας «Kiss Hapiness» της Coca Cola. Αφορμή τα 100α γενέθλια του γυάλινου μπουκαλιού, που αποτελεί το πιο «πολυφιλημένο» αντικείμενο παγκοσμίως, αφού έχει αγγίξει πάνω από 1,5 τρισεκατομμύριο φορές τα χείλη των καταναλωτών σε όλο τον κόσμο από την ημέρα που γεννήθηκε.

Το μπουκάλι- σύμβολο φέτος συμπληρώνει τα 100 του χρόνια και το γιορτάζει έχοντας ετοιμάσει μια σειρά από εκπλήξεις. Αποκορύφωμα η συνεργασία με τον Σάκη Ρουβά, ο οποίος θα είναι ο Ambassador στη χώρα μας. Ο κορυφαίος Έλληνας σταρ έχοντας μια καταξιωμένη πορεία στα καλλιτεχνικά δρώμενα της χώρας, εκφράζει απόλυτα τη φιλοσοφία και τις αξίες της μάρκας δείχνοντας πως η επιτυχία μπορεί να είναι διαχρονική.  Όπως ακριβώς και το γυάλινο μπουκάλι της Coca Cola!

Γιορτάζοντας τα 100 χρόνια του διάσημου μπουκαλιού της, η Coca Cola λανσάρει την καμπάνια «Kiss Hapiness» παρουσιάζοντας παγκόσμια σύμβολα της καλλιτεχνικής σκηνής να φιλάνε το καμπυλωτό μπουκάλι.

Όλοι έχουμε κάτι κοινό με σταρ όπως: τη Mairilyn Monroe, τον Elvis Prisley, τη Rita Ora: από τον υπέροχο ήχο του ανοίγματος του μπουκαλιού μέχρι τη στιγμή που τα χείλη μας ακούμπησαν το στόμιο, όλοι έχουμε μοιραστεί την ίδια εμπειρία χαράς, έχοντας φιλήσει ένα μπουκάλι Coca Cola.

Ο τραγουδιστής μάλιστα ανέβασε και στα social media την παρακάτω φωτογραφία, συνοδεύοντάς την με την εξής λεζάντα: Kiss Happiness with @cocacolagreece #KissHappiness.

sakis coca cola

Διαβάστε ακόμα:

Ο Σάκης Ρουβάς δεν σταματά να μας εκπλήσσει: Η νέα του ασχολία, που του έχει γίνει εμμονή

Ο Σάκης Ρουβάς θα μείνει για πάντα παιδί: Δείτε τον να παίζει με έναν εκσκαφέα

Ο Σάκης Ρουβάς αποθεώθηκε: Ερμήνευσε το Άξιον Εστί και καταχειροκροτήθηκε από 15.000 κόσμο

Κατέβασε τώρα το People για το iPad δωρεάν από το App Store