Τα βράδια της Κυριακής, εδώ και τρεις συνεχόμενες εβδομάδες, παρουσιάζουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον, καθώς γίνεται μια σκληρή μάχη για την πρώτη θέση, ανάμεσα στα δυο σόου, DWTS5 του ΑΝΤ1 και The Music School του Mega Channel.

Και χτες, προσπάθησαν να κρατήσουν κοντά τους το μεγαλύτερο μέρος του τηλεοπτικού κοινού. Το ένα με τα χορευτικά του και το άλλο με τις ερμηνείες των μικρών παιδιών. Η αλήθεια όμως είναι πως δεν ξεχώρισε κανένα και τερμάτισαν σχεδόν ισόπαλα. Σε αυτό έπαιξε σημαντικό ρόλο και η ταινία «Νήσος 2», την οποία προέβαλλε ο Alpha.

Ας δούμε αναλυτικά τα νούμερα τους: Το σόου χορού έκανε 25,3% στο γενικό σύνολο και 22% στο δυναμικό. Ενώ το σόου φωνής 23,3% στο γενικό σύνολο και 22,1% στο δυναμικό. Όσον αφορά στην ταινία «Νήσος 2», αυτή άγγιξε το 14,6% στο γενικό σύνολο και το 17,1% στο δυναμικό.

Η μάχη δεν έχει ακόμα κριθεί, καθώς έχουμε πολύ καιρό μπροστά μας. Παρόλα αυτά φαίνεται μια διάθεση του κοινού να προτιμάει εδώ και τρεις Κυριακές την εναλλακτική πρόταση στα σόου των δυο καναλιών.

Τέλος, να σας ενημερώσουμε πως τα συγκεκριμένα στοιχεία αφορούν στη χρονική ζώνη μετάδοσης των προγραμμάτων.

Διαβάστε ακόμα:

DWTS5: Δείτε την εντυπωσιακή έναρξη της πρεμιέρας

DWTS5: Καρρά, Σπανού και Παπαδοπούλου «έβαλαν φωτιά» στο παρκέ

Δούκισσα Νομικού: Τι φοράει στην πρεμιέρα του DWTS5;

Κατέβασε τώρα το People για το iPad δωρεάν από το App Store