«Παρά τις έντονες περιθάλψεις που έχει λάβει, η κατάστασή της συνεχίζει να επιδεινώνεται», αναφέρει ο Pat Houston, εκπροσωπώντας την οικογένεια της. «Από σήμερα μεταφέρεται σε νοσοκομειακή περίθαλψη. Σας ευχαριστούμε όλους για την στήριξη και τις προσευχές σας. Πλέον βρίσκεται στα χέρια του Θεού», συμπλήρωσε.

Πηγή ενημέρωσε το People πως πλέον, η Bobbi Kristina Brown, έχει αποστεωθεί πλήρως. Μάλιστα προσθέτει: «Έχει χάσει πολύ βάρος και πολλά μαλλιά. Την φρόντιζαν επισταμένα, όμως πλέον δεν έχει καθόλου μυϊκή μάζα, ενώ υπάρχει ανησυχία για την κατάρρευση ζωτικών της οργάνων».

Η 22χρονη κόρη της Whitney Houston και του Bobby Brown νοσηλεύτηκε τον Ιανουάριο, αφού την είχαν βρει αναίσθητη στο σπίτι της στην Ατλάντα. Τον Μάρτιο υπήρχε εξέλιξη με την υγεία της, όμως η κατάστασή της συνέχισε να είναι ασταθής. Πλέον δεν έχει καν την δυνατότητα επικοινωνίας με το περιβάλλον, ενώ τα άτομα του κύκλου της, αναφέρουν πως δεν αντέχουν καν να την βλέπουν σε αυτή την κατάσταση.

Δυστυχώς η κατάστασή της λοιπόν επιδεινώνεται και δεν γνωρίζουμε πόσο θα αντέξει ακόμη.

Διαβάστε ακόμα:

Ο Bobby Brown αποκαλύπτει: «Η Bobbi Kristina ξύπνησε από το κώμα»

Συγκλονιστική εξέλιξη: Μεταφέρουν την κόρη της Whitney Houston σπίτι της, για να πεθάνει «γαλήνια»

Ο αδελφός της Mariah Carey ανησυχεί για την υγεία της και δηλώνει: «Θα έχει το ίδιο τέλος με την Whitney Houston, έπινε αλκοόλ ακόμη και στην εγκυμοσύνη της»

Κατέβασε τώρα το People για το iPad δωρεάν από το App Store