Στην εκπομπή «Έλα χαμογέλα» του Open μίλησε το πρωί του Σαββάτου 28 Σεπτεμβρίου ο Νίκος Νομικός ο οποίος έχει αποκτήσει ήδη έναν εγγονό, τον 1,5 χρόνων Σάββα, από την κόρη του και τον σύζυγό της Δημήτρη Θεοδωρίδη.

«Με ειδοποίησε η Δούκισσα ότι πάει στο νοσοκομείο, πήγαμε κι εμείς, αναμέναμε. Ήταν μια εύκολη γέννα. Ήταν πολύ ενθουσιασμένη, ήταν πολύ ευτυχισμένοι και ο Δημήτρης και η Δούκισσα και όπως καταλαβαίνεις κι εμείς που χαιρόμαστε το δεύτερο εγγόνι» είπε ο γνωστός τραγουδιστής και συνέχισε «Η Δούκισσα δεν παιδεύτηκε και όλα πήγαν κατ’ ευχήν. Ήταν μέσα ο Δημήτρης, όπως και στο πρώτο του παιδί. Είναι καταπληκτικό παιδί και καταπληκτικός γονιός. Είναι πολύ καλά παιδιά και τα δύο, βρήκε ο Φίλιππος τον Ναθαναήλ και πάνε περίφημα σαν ζευγάρι. Η Δούκισσα είναι μια χαρά, τρισευτυχισμένη και με την κόρη της όπως ήθελε» συνέχισε.

Όσο για τα όσα ακούγονται και θέλουν την παρουσιάστρια να είναι έτοιμη να κάνει και ένα τρίτο παιδάκι ο πατέρας της δήλωσε: «Δεν ξέρω αν αποφασίσει να πάει και για τρίτο. Αλλά μέσα στα σχέδιά της είναι αργότερα και ένα και δύο και τρία, γιατί όχι; Θα κάνουμε και μια ομάδα ποδοσφαίρου με τον συμπέθερο…» κατέληξε γελώντας.