Οι διάσημοι γονείς του Πλανήτη, μπορεί να έχουν μια τεράστια περιουσία – σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία ξεπερνάει τα 256 εκ. ευρώ- αλλά δεν έχουν παρασυρθεί από αυτή, ούτε και έχουν ξεχάσει το σημαντικότερό τους ρόλο στη ζωή.

Αυτός είναι να κάνουν τα παιδιά τους καλούς ανθρώπους στην κοινωνία, φροντίζοντας να τους δώσουν όλα τα απαραίτητα εφόδια –δεν αναφερόμαστε στα χρήματα, αλλά στις ηθικές αξίες.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελεί ο μεγάλος τους γιος, Broοklyn, ο οποίος εδώ και λίγο καιρό εργάζεται σε καφετέρια του Λονδίνου για 3,50 ευρώ την ώρα.

Και αυτό δεν είναι τιμωρία σε ένα πλουσιόπαιδο, αλλά πολύ απλά ένας τρόπος για να εκτιμήσει τη ζωή, να δει πως γύρω του υπάρχουν άνθρωποι που ζουν με πολύ λίγα χρήματα και φυσικά να μάθει πως αυτά βγαίνουν με πολύ κόπο και ιδρώτα.

Η καφετέρια που ο ίδιος εργάζεται, δεν έχει γίνει ακόμα γνωστή. Όπως αποκάλυψε όμως άνθρωπος από το στενό περιβάλλον της οικογένειας στην εφημερίδα «Sun»:  «Ο Broοklyn θέλει να βγάλει τα δικά του χρήματα και να είναι κύριος του εαυτού του. Τόσο η Victoria όσο και ο David είναι περήφανοι για εκείνον, μιας και θεωρούν πως πέρασαν τις εξετάσεις ως γονείς».

Διαβάστε ακόμα:

Happy Birthday Victoria Beckham

Street style: Τα looks της Victoria Beckham στο shopping

Happy birthday Victoria Beckham! Δείτε τα καλύτερα εξώφυλλα της

Κατέβασε τώρα το People για το iPad δωρεάν από το App Store