Αναμφίβολα η Δούκισσα Νομικού είναι ανάμεσα στις ομορφότερες γυναίκες της Ελλάδας. Το μοντέλο και παρουσιάστρια, ετοιμάζεται σταδιακά για την πρεμιέρα του Όλα στο πλευρό του Θέμου Αναστασιάδη για μία ακόμη χρονιά.

Πρόκειται για μία άψογη επαγγελματία όπως λένε όσοι την γνωρίζουν. Ωστόσο, στην τελευταία της συνέντευξη στη RealLife και τον Γιώργο Λιάνη, παραδέχτηκε τα λάθη της. «Έχω εμπιστευτεί λάθος ανθρώπους. Με συμβούλευαν λάθος και το αντιλήφθηκα αργά. Αλλά δεν τα βάφω μαύρα. Το μαύρο το φοράω μόνο σαν φόρεμα. Ποτέ μέσα μου. Ο πατέρας μου με είχε δασκαλέψει από μικρή. Βγες από τα ροζ συννεφάκια που σου αρέσει να είσαι» , ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ωστόσο και στην προσωπική της ζωή έχει κάνει αντίστοιχα λάθη, επισημαίνοντας: «Υποστηρίζω την κάθε μου επιλογή μέχρι τέλους. Μέχρι τελικής πτώσεως. Είτε στο φιλικό είτε σε ερωτικό επίπεδο».  Η Δούκισσα, όπως αναφέρει το δημοσίευμα κοκκίνισε μετά τη συγκεκριμένη ατάκα και στη συνέχεια εξήγησε πως αλλάζει, παρότι της συμβαίνει το συγκεκριμένο από τα 18.

Μάλιστα επεσήμανε πως είναι προσγειωμένη, όμως μεγάλωσε πιστεύοντας πως έχει υπεράνθρωπες δυνάμεις. «Αισθανόμουν ατρόμητη. Τον αδελφό μου, που είναι μεγαλύτερος, εγώ τον προστάτευα», εξομολογήθηκε.