Στην Ελλάδα επέστρεψε μετά από αρκετό χρονικό διάστημα ο Στέλιος Νιάκαρης. Τον τελευταίο καιρό ζούσε στην Αμερική για τις ανάγκες της δουλειάς του, το modeling. Χωρίς καμία αμφιβολία, είναι ένα από τα μοντέλα της χώρας μας που δικαιούται να λέει ότι κάνει καριέρα στο εξωτερικό. Έχει στο ενεργητικό του φωτογραφήσεις για πολύ γνωστούς οίκους και μια συνεργασία που ποτέ δεν θα ξεχάσει, αυτή με την Kate Moss!

Η αγάπη του για την χώρα του όμως είναι μεγάλη κι αυτό φαίνεται μέσα από διάφορες αναρτήσεις που κάνει κατά καιρούς στα social media. Ο προσωπικός του λογαριασμός στο Instagram «μύρισε» και πάλι Ελλάδα από τη μέρα που επέστρεψε. Αυτό που έκανε εντύπωση στους διαδικτυακούς του φίλους, όμως, είναι μια φωτογραφία με τον αδερφό του. Ο Στέλιος έχει ένα μικρότερο αδερφό, τον Ευριπίδη, με τον οποίο μοιάζουν σαν δύο σταγόνες νερό! Στο εν λόγω στιγμιότυπο ποζάρει μαζί του για μια selfie και η ομοιότητα μεταξύ τους είναι απίστευτη.

niakaris aderfos

Ο μικρός αδερφός φαίνεται πως έχει σαν πρότυπο το μοντέλο, καθώς ασχολείται και ο ίδιος με τον χώρο της μόδας. Τι λέτε θα τα καταφέρει κι ο Ευριπίδης να κερδίσει τους ανθρώπους του χώρου;

From Brotha to Brotha @niakaris_eu

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Stelios Niakaris (@steliosniakaris) στις