Σε ρόλο μοντέλου είδαμε τη Δωροθέα Μερκούρη το Σάββατο το μεσημέρι στην επίδειξη μόδας του Βασίλη Ζούλια, στον Εθνικό Κήπο, που πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της Athens Xclusive.

dorothea merkouri zoulias (4)

Η Δωροθέα απαστράπτουσα στο φλογερό κατακόκκινο medi φόρεμά της περπάτησε στους κήπους σε ένα υπέροχο σκηνικό που είχε δημιουργηθεί για την επίδειξη και εντυπωσίασε με το στυλ και τη φινέτσα της.

dorothea merkouri zoulias (2)

Στο κοινό εκτός από ανθρώπους που αγαπούν τη μόδα και τις δημιουργίες του Βασίλη Ζούλια βρισκόταν και η μικρή κόρη της ηθοποιού, Γαία. Στην παρέα της 13χρονης ήταν και η κόρη της διεθνούς φήμης φωτογράφου Μάρας Δεσύπρη, Ζίνα, η οποία παρακολούθησε, επίσης, τη μητέρα της που περπάτησε στην επίδειξη μόδας.

dorothea merkouri zoulias (1)Μάρα Δεσύπρη, Βασίλης Ζούλιας, Δωροθέα Μεκρκούρη

Η Δωροθέα έχει δυο κόρες από το γάμο της με τον Ολλανδό κομμωτή Γουάρντ Σρέγκεχοιρντ, την Ηλέκτρα, 17 ετών και τη Γαία, 13 ετών. Η Δωροθέα είναι πολύ δεμένη με τις κόρες της τις οποίες έκανε σε πολύ μικρή ηλικία – 24 ετών – και όπως έχει δηλώσει και στο παρελθόν μεγάλωσε μαζί τους.

dorothea merkouri zoulias (5)Δωροθέα Μερκούρη, Βασίλης Ζούλιας, Βίκυ Καγιά

«Και οι δύο κόρες μου προσπαθούν να μην με δυσκολεύουν. Και μπράβο τους που ανέχονται τους γονείς που έχουν. Είναι καλύτερες από εμένα και από τον μπαμπά τους. Εάν τα παιδιά δεν είναι το εξελιγμένο μας «μοντέλο», κάτι έχει πάει λάθος», είχε δηλώσει η Δωροθέα Μερκούρη σε παλαιότερη συνέντευξή της στο People.

Στο τέλος της πασαρέλας η Δωροθέα φωτογραφήθηκε με την κόρη της Γαία και τη Ζίνα.

dorothea merkouri kores gea ilektra zoulias (2)Γαία Σρέγκεχοϊρντ, Δωροθέα Μερκούρη, Ζίνα Δεσύπρη

dorothea merkouri kores gea ilektra zoulias (1)Φιλική σχέση εκτός από τις μαμάδες έχουν και οι κόρες της Δωροθέας και της Μάρας.