Κατά την διάρκεια της συναυλίας της Lady Gaga στην Αθήνα στις 19 Σεπτέμβρη
, ένας θαυμαστής της τραγουδίστριας της πέταξε πάνω στην σκηνή ένα αρκουδάκι το οποίο είχε πάνω ένα σημείωμα.

«Δεν με ξέρεις όμως εσύ μου έσωσες τη ζωή. Σε λέω «μητέρα» διότι μπορεί να μην με γέννησες, αλλά είσαι ο άνθρωπος που με κράτησε στη ζωή. Με έκανε να αγαπήσω τον εαυτό μου όπως είμαι. Ήμουν θύμα bullying και εσύ με βοήθησες να το ξεπεράσω και να βγω δυνατός. Κανείς δεν μπορεί να καταλάβει την εμμονή μου μαζί σου αλλά δε δίνω δεκάρα διότι, εφόσον έχω εσένα στη ζωή μου, είμαι περήφανος και χαρούμενος για τον εαυτό μου. Τώρα που εκπλήρωσα το στόχο μου να σε δω, θα προσπαθήσω να πραγματοποιήσω ένα ακόμη όνειρό μου: να σε συναντήσω, να σε αγκαλιάσω και να σου πω πόσο πολύ σε αγαπώ», έλεγε το σημείωμα σύμφωνα με την εφημερίδα Espresso.

Μάλιστα, η τραγουδίστρια διάβασε το σημείωμα αυτό επί σκηνής και έβαλε τα κλάματα. Έπειτα, δίχως δεύτερη σκέψη είπε στον θαυμαστή της να πάει να την συναντήσει στο καμαρίνι της μόλις τελειώσει το show.

Ο 18χρονος Κωνσταντίνος μαζί με τον φίλο του τον Λάζαρο, πήγαν στο καμαρίνι και την συνάντησαν.

«H Lady Gaga ήταν στο ντους και περιμέναμε μια ώρα και ένα τέταρτο, ώσπου ακούσαμε από τον ασύρματο «Lady is ready». Μόλις έφτασε, πάθαμε σοκ γιατί τη λατρεύουμε. Μας μίλησε ελληνικά: «Έλα,ρε… Τι κάνεις;». «Eίσαι χαρούμενος;» με ρώτησε στα αγγλικά και μετά αν μας άρεσε το σόου. Της απάντησα ότι ήταν καλύτερο από το προηγούμενο στη Σόφια που παρακολούθησα», της είπε ο 22χρονος Λάζαρος.

lady gaga
Στην συνέχεια, η τραγουδίστρια μίλησε στον Κωνσταντίνο: «Ήταν πολύ συγκινητικό αυτό που έκανες. Με έκανες να κλάψω. Υπήρξα κι εγώ θύμα bullying. Πάντα κάτι μένει μέσα σου, όσα χρόνια κι αν περάσουν».

Ύστερα κατέληξε πάλι σε κάτι ελληνικό, αφού του είπε «ευχαριστώ μωράκι».

Τέλος, αφού την αποχαιρέτησαν και έφυγαν από το καμαρίνι της, η Lady Gaga τους είπε ξανά στα ελληνικά: «Φιλάκια, αγάπες μου».

Δείτε την φωτογραφία του 18χρονου με την Lady Gaga και τα συναισθήματα που εξέφρασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook

lady gaga
Διαβάστε ακόμα: 

H Lady Gaga εμφανίστηκε με φόρεμα Έλληνα δημιουργού

Οι πρώτες ώρες της Lady Gaga στην Αθήνα!

Για χάρη της στη Βαρβάκειο: Δείτε τι ζήτησε η Lady Gaga να της αγοράσουν

Κατέβασε τώρα το People για το iPad δωρεάν από το App Store