Πολύς ντόρος έχει γίνει για το νέο καθημερινό σίριαλ του Mega, Δικαίωση, αφού αυτό ήταν και η επίσημη αιτιολογία για να φύγει ο Δημήτρης Αρβανίτης από το J2US.

Τα πολύ απαιτητικά γυρίσματα, τα οποία μάλιστα δεν θα γίνονται μόνο στην Αθήνα αλλά και στη Σύρο, δεν άφησαν το σκηνοθέτη να είναι συνεπής στις υποχρεώσεις του στο show, προκειμένου να φέρει εις πέρας τη νέα σειρά, αλλά και τα Κλεμμένα Όνειρα που πήραν παράταση. Ο σκηνοθέτης έχει ήδη δει αρκετούς ηθοποιούς ενώ δεν είναι και λίγα τα ονόματα που έχουν ακουστεί. Ωστόσο, η βασική πρωταγωνίστρια της Δικαίωσης, θα είναι σύμφωνα με το tvzapping, η Κωνσταντίνα Κλαψινού. Εμείς την πρωτογνωρίσαμε μέσα από τους Βασιλιάδες και φέτος την είδαμε στα Κλεμμένα Όνειρα.

Τον ερχόμενο Οκτώβριο θα τη βλέπουμε καθημερινά στη Δικαίωση, αφού τις προηγούμενες μέρες υπέγραψε για να είναι η κεντρική ηρωίδα, με το όνομα Μυρτώ. Η Μυρτώ θα είναι η καλή της οικογένειας, σε αντίθεση με την αδελφή της, Τζίνα, η οποία ως εξώγαμο της μητέρας της θα θελήσει να πάρει εκδίκηση. Για να δούμε ποια ηθοποιός θα υποδυθεί τη Τζίνα;

Δείτε επίσης:

Δημήτρης Αρβανίτης: Τα Κλεμμένα Όνειρα, η Δικαίωση και το J2US

Έρχεται η «Δικαίωση» του Mega

O Δημήτρης Αρβανίτης ετοιμάζει νέο σήριαλ για το Mega

Κατέβασε τώρα το People για το iPad δωρεάν από το App Store