Η Eurovision τελείωσε και μπορεί για την Ελλάδα η γεύση να μην είναι γλυκιά αφού η 20η θέση που πήραμε ήταν απογοητευτική – και άδικη για πολλούς – αλλά η διοργάνωση του διαγωνισμού ήταν συγκλονιστική.

Το stage, τα φώτα, η σκηνοθεσία, τα εφέ και η παρουσίαση της βραδιάς δεν είχαν παρά μόνο θετικά σχόλια και καλή κριτική. Τόσο οι δυο ημιτελικοί όσο και ο τελικός της Eurovision στη Δανία «έκλεψαν» τις εντυπώσεις και απέδειξαν τι σημαίνει εντυπωσιακή βραδιά.

Freaky Fortune

Πόσο όμως κόστισε στους διοργανωτές η διοργάνωση της Eurovision;

Σύμφωνα με τον Τζώνη Καλημέρη, διευθυντή προγράμματος του Alpha και ειδήμων στον ευρωπαϊκό μουσικό διαγωνισμό, το κόστος των τριών βραδιών ξεπερνά τα 40 εκατομμύρια ευρώ. Ένα ποσό υπέρογκο και όπως χαρακτηριστικά είπε σήμερα το μεσημέρι στην εκπομπή Ελένη, όπου ήταν καλεσμένος, αυτός είναι, περίπου, ο ετήσιος προϋπολογισμός ενός καναλιού.

«Η τεχνολογία έχει προχωρήσει τόσο πολύ που είδαμε απίστευτα πράγματα. Δούλεψαν πάνω από 1000 άτομα. Δεν ξέρω αν έβγαλε τα λεφτά του το σόου όσον αφορά στην τηλεόραση αλλά πιστεύω ότι η βοήθεια που θα δοθεί στην πόλη όσον αφορά στον τουρισμό θα είναι πολύ μεγάλη», είπε χαρακτηριστικά ο Τζώνη Καλημέρης ο οποίος βρέθηκε στην Κοπεγχάγη τη βραδιά του μεγάλου τελικού.

Διαβάστε επίσης:

Eurovision 2014: Όλη η Ελλάδα έβλεπε τον τελικό στη ΝΕΡΙΤ

Eurovision 2014: Απογοήτευση για την Ελλάδα! Στην 20η θέση του διαγωνισμού!

Eurovision 2014: Μεγάλη νικήτρια της φετινής Eurovision η Conchita Wurst

Κατέβασε τώρα το People για το iPad δωρεάν από το App Store