Σε περιπέτεια έχει μπει η κόρης της Σοφίας Βόσσου Ερασμία Μάνου,  η οποία έπεσε θύμα διαδικτυακού εκβιασμού!

Η Ερασμία αποκάλυψε δημόσια ότι μία άγνωστη γυναίκα την προσέγγισε μέσω των social media και την απείλησε πως, αν δεν ικανοποιούσε τις οικονομικές απαιτήσεις της, θα έβγαζε στη φόρα υποτιθέμενα προσωπικά της δεδομένα.

Η νεαρή κατήγγειλε τον εκφοβισμό που υπέστη, σύμφωνα με το δημοσίευμα της εφημερίδας Espresso, δίνοντας στη δημοσιότητα και μέρος των συνομιλιών τους.

«Θα παρακαλέσω όλους τους φίλους μου να κάνουν αναφορά στο προφίλ αυτό… Από χθες (σ .σ.: την Κυριακή) προσβάλλει σε δημόσιες σελίδες αλλά και στο προσωπικό της προφίλ την προσωπικότητα μου, με σκοπό την απόσπαση χρημάτων με εκβιασμό ψευδών αποκαλύψεων για την προσωπική μου ζωή» έγραψε στο Facebook η Εράσμια Μάνου και συνέχισε: «Δείγμα των μηνυμάτων και των δημόσιων αναρτήσεων της θα δείτε στη φωτογραφία. Έχω διαβάσει πάνω από 30 μηνύματα που αφορούν εμένα, γεμάτα απειλές, κρυμμένη πίσω από ένα ψευδώνυμο».

Η κόρη της Σοφίας Βόσσου, σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα, έκανε λόγο για ένα καλοστημένο κόλπο, αναφέροντας: «Προφανώς είναι το κόλπο της για να αποσπά χρήματα από διάφορους ανθρώπους του χώρου. Τη γυναίκα αυτή δεν την ξέρω και έχω προβεί στις ανάλογες νομικές ενέργειες!».