Η καταγγελία 19χρονου μαθητευόμενου μάγειρα περί βασανιστηρίων σε εστιατόριο του Έκτορα Μποτρίνι, έχει απασχολήσει έντονα τα media. Όχι άδικα, καθώς ο νεαρός κατηγόρησε τον αρχιμάγειρα του εστιατορίου, Ηλία Σκουλά.

Τόσο ο ιδιοκτήτης όσο και ο αρχιμάγειρας κατέληξαν να διαψεύσουν τις κατηγορίες μέσω δηλώσεών τους, αλλά και αναρτήσεων στα social media.

Για το συγκεκριμένο περιστατικό πολλοί ήταν εκείνοι που πήραν θέση και εξέφρεσαν την άποψη τους δημόσια. Ένας εξ αυτών και ο pastry chef, Διονύσης Αλέρτας.

Ο ίδιος μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook έγραψε:

«Στην πρώτη πρακτική μου σαν μάγειρας (2 χρόνια ήμουν ήδη βοηθός σε ζαχαροπλαστείο), έφυγα με εγκαύματα στα χέρια από τα λάδια που έσκαγαν από τα τηγάνια, εγκαύματα από τις μαντεμένιες κατσαρόλες που έμπαιναν στους φούρνους, ένα δάχτυλο μικρότερο από κόψιμο στη ζαμπονομηχανή και κοψίματα βαθιά από μαχαίρια. Αλλά εμείς ήμασταν άτυχοι γιατί ούτε το επάγγελμα είχε γίνει τόσο γνωστό λόγο τηλεόρασης, αλλά δεν υπήρχε και το λαϊκό δικαστήριο του FB και τα τόσα site να ασχοληθούν μαζί μας…Η επαγγελματική εστίαση δεν είναι MasterChef και μοντάζ».

Δείτε την παρακάτω φωτογραφία.