Ο γιος της Καίτης Γαρμπή και του Διονύση Σχοινά, Δημήτρης, ήρθε στον κόσμο το Νοέμβριο του 1999, με εξωσωματική γονιμοποίηση, μετά από αρκετές προσπάθειες, κάτι που μοιράστηκαν με τον κόσμο όταν όλα πήγαν καλά. «Δυσκολευτήκαμε και οι δύο, πάρα πολύ!» παραδέχεται, προσθέτοντας ωστόσο ότι δεν σκέφτηκαν να εγκαταλείψουν την προσπάθεια. Ο ερχομός του παιδιού μεγάλωσε περισσότερο το «δέσιμο» που είχαν από την αρχή της σχέση τους: «Η περίοδος πριν από τον Δημήτρη ονομάστηκε π.Δ., όπως λέμε π.Χ. για το προ Χριστού. Μετά από τη μέρα της γέννησής του, αρχίσαμε να ξαναμετράμε από το έτος 1!».

Αν και ο Δημήτρης –που εκ πρώτης όψεως είναι «φτυστός» ο πατέρας του, αλλά αν τον παρατηρήσεις, «βλέπεις» χαρακτηριστικά της μητέρας του– βρίσκεται στην εφηβεία, οι ισορροπίες τους δεν έχουν διαταραχτεί. «Έχω καταπληκτική σχέση με το παιδί κι ευγνωμονώ τον Θεό γι’ αυτό! Έχουμε σχέση μπαμπά – γιου, αλλά όταν μιλάμε για τα φλερτ του και όταν παίζουμε Fifa, είμαστε κολλητοί!» μου εξηγεί και παραδέχεται ότι δεν του δίνει συμβουλές, αλλά του απαντάει πάντα ειλικρινά σε ό,τι τον ρωτάει.

Ο 17χρονος έχει πάρει το «μικρόβιο» της μουσικής από τους γονείς του, καθώς πηγαίνει ωδείο μαζί με τη μητέρα του, «πειραματίζεται» με δικές του ενορχηστρώσεις «πειράζοντας» τραγούδια των γονιών του και τον έχουμε δει να τραγουδά επί σκηνής μαζί με τον πατέρα του. «Δεν θέλω ο γιος μου να γίνει τραγουδιστής. Θέλω να γίνει ό,τι θέλει η ψυχή του, ό,τι θα τον κάνει χαρούμενο κι ευτυχισμένο! Θέλω αυτό που θέλει κι εκείνος» λέει και παραδέχεται πως, όταν πηγαίνει να τον δει στις live εμφανίσεις του, νιώθει συγκίνηση και υπερηφάνεια.

Όταν τον ρωτώ πώς θα αντιδρούσε αν ο γιος του εξέφραζε την επιθυμία να φύγει στο εξωτερικό, όπως κάνουν πολλοί νέοι σήμερα, απαντά με ειλικρίνεια «δεν νομίζω να επιθυμεί κάτι τέτοιο ο Δημήτρης. Θα μας το είχε πει ήδη! Αλλά θα ήθελα πολύ να σε είχα από μια μεριά και να έβλεπες την αντίδραση της μάνας του την ώρα που θα της έλεγε ότι θέλει να φύγει στο εξωτερικό!».

Διαβάστε όλη τη συνέντευξη στο People, που κυκλοφορεί αυτή την Κυριακή, μαζί με το Πρώτο Θέμα.