Το βράδυ της Τετάρτης η Ναταλία Γερμανού μίλησε πρώτη φορά για τη νέα ζώνη που θα βρίσκεται από την ερχόμενη σεζόν. Η παρουσιάστρια θα είναι αντίπαλος της Ελένης Μενεγάκη, ενώ θα συνεχίσει τη βραδινή της εκπομπή «Μη χανόμαστε».

Διαβάστε την επίσημη ανακοίνωση του σταθμού:

«Το E TV από την πρώτη στιγμή που εντάχθηκε η Ναταλία Γερμανού στο δυναμικό του, πίστεψε σε μια πολύ επιτυχημένη συνεργασία με την λαμπερή παρουσιάστρια και τελικά το σλόγκαν της Ναταλίας …Έψιλον …εδώ είμαι και εγώ θα συνεχιστεί με την ανανέωση του συμβολαίου της για έναν ακόμα χρόνο.

Δυνατά μπαίνει στη μάχη της νέας σεζόν η Ναταλία Γερμανού η οποία ανανέωσε το συμβόλαιο της με το E TV για 1+1 χρόνο.

Από την καινούργια χρονιά η Ναταλία βάζει τη σφραγίδα της στη μεσημεριανή ζώνη του σταθμού αναλαμβάνοντας ένα νέο μαγκαζίνο από τη 1:00 ως τις 4:00 ενώ, θα συνεχίσει και την επιτυχημένη της εκπομπή « Μη χανόμαστε».

Η τρίωρη μεσημεριανή εκπομπή θα έχει ψυχαγωγικό χαρακτήρα και η δημοφιλής παρουσιάστρια ήδη έχει ξεκινήσει , μαζί με τα στελέχη του καναλιού ,την αναζήτηση της ομάδας που θα την πλαισιώσει και η οποία θα αποτελείται από επαγγελματίες του δημοσιογραφικού και καλλιτεχνικού χώρου.

Η Ναταλία Γερμανού άλλωστε ξέρει πολύ καλά να είναι πάντα …μες την καλή χαρά!».

Διαβάστε ακόμα:

Η Ναταλία Γερμανού αποφάσισε: Αυτές είναι οι δύο καλύτερες παρουσιάστριες της νέας γενιάς

Πόλεμος για τη σέξι φωτογράφηση της Ναταλίας Γερμανού: «Προσπαθείς στα 50 σου να ανταγωνιστείς τις 25χρονες»

Το καρφί της Ναταλίας Γερμανού: «Τον ευχαριστώ πολύ γιατί όταν φωτογραφιζόμουν για το περιοδικό του ήμουν 8 κιλά παραπάνω και μου τα έκοβε όλα»

Κατέβασε τώρα το People για το iPad δωρεάν από το App Store