Η Τζένη Μπαλατσινού είναι μία δραστήρια γυναίκα με ενεργό κοινωνική ζωή, που απολάβανε πάντα να κάνει τις εξόδους της με φίλους και να είναι ενήμερη για τα δρώμενα στο χώρο της τέχνης. Παρόλο που την είχαμε χάσει για λίγο από την κοσμική ζωή της Αθήνας και διατηρούσε στάση άμυνας θα έλεγε κανείς, έκανε το δυναμικό come back της.

Μετρώντας πια αρκετές μέρες από το χωρισμό της με το βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας Βασίλη Κικίλια, αποφάσισε να παρευρεθεί στην πρεμιέρα της νέας θεατρικής παράστασης του Δημήτρη Δημητριάδη «Ο Ευαγγελισμός της Κασσάνδρας». Η πρεμιέρα έλαβε χώρα στο ξενοδοχείο Μπάγκειον και ήταν η πρώτη σκηνοθετική απόπειρα στο θεατρικό σανίδι για το Θάνο Σαμαρά, ο οποίος εμπιστεύτηκε την Έλλη Τρίγγου για να ερμηνεύσει το δικό της μονόλογο ως πρωταγωνίστρια. Έχοντας γίνει γνωστός στο ευρύ κοινό των θεατρόφιλων κύκλων κυρίως μέσα από τις ερμηνείες του σε διάφορες παραστάσεις, ο Θάνος έχει ενσαρκώσει ρόλους και σε ταινίες της μεγάλης οθόνης. Την πρωτότυπη και εντελώς προσωπική του καλλιτεχνική ματιά όμως, την απέδειξε στο σχεδιασμό της καμπάνιας «The Greeks», της Στέγης του Ιδρύματος Ωνάση.

Με το δίκιο της λοιπόν η Τζένη αποφάσισε να αφήσει για λίγο την ασφάλεια και τη ζεστασιά του σπιτιού της, αφού όπως θα δείτε και από τις παρακάτω φωτογραφίες φαίνεται πως τώρα βρίσκεται στα καλύτερά της (είναι και αμακιγιάριστη!).