Προ ημερών η Λίλα Σταμπούλογλου εμφανίστηκε ως Lila True Story στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου, μεταμφιεσμένη σε… Μακεδονομάχο. Σατιρίζοντας τις πορείες και τις διαδηλώσεις για το φλέγον θέμα των ημερών, η γνωστή κωμικός έκανε την κριτική και το σκετς της.

Η εμφάνισή της αυτή όμως, έφερε έντονες αντιδράσεις από Μακεδονικούς συλλόγους, οι οποίοι απαιτούσαν μία συγγνώμη από την παρουσιάστρια αλλά και την κωμικό.

Την επιθυμία αυτή φαίνεται πως σεβάστηκε το Epsilon που εξέδωσε επίσημη ανακοίνωση, ζητώντας δημόσια συγγνώμη για όσα προβλήθηκαν.

Η ανακοίνωση του σταθμού διαμορφώνεται ως εξής:

Μας απασχόλησε έντονα η αντίδραση του κόσμου, όσον αφορά το σκετς στην εκπομπή της κας Τατιάνας Στεφανίδου, Tatiana Live, την Δευτέρα 22 Ιανουαρίου, σχετικά με το μεγαλειώδες συλλαλητήριο που έγινε στην Θεσσαλονίκη για το Μακεδονικό.

Η κα Λίλα Σταμπούλογλου, είναι μια σατιρική κωμικός, γνωστή για τις ανατρεπτικές και συχνά καυστικές παραστάσεις της. Αρέσκεται στο να παρουσιάζει με ανάλογο τρόπο τα τεκταινόμενα, ορισμένες φορές αιχμηρά, κάτι το οποίο δεν είναι σπάνιο στον χώρο της σάτιρας.

Το συγκεκριμένο σκετς της Δευτέρας, δεν είχε σκοπό, σε καμία περίπτωση να θίξει κανέναν. Μολαταύτα, είναι κατανοητό ότι ενόχλησε μεγάλη μερίδα τηλεθεατών.

Ως κανάλι, οφείλουμε να ζητήσουμε συγγνώμη από τους θιγέντες, καθώς και να διαβεβαιώσουμε ότι υπό την νέα διοίκηση θα προάγουμε και θα στηρίξουμε όλες τις περιοχές της Ελλάδας.

Κλείνοντας, θα θέλαμε να τονίσουμε την αδημονία μας, για πραγματοποίηση των άνωθεν δεσμεύσεων μας.