Μπορεί η Kim Kardashian δέχεται συχνά επίθεση από τους fans και τους followers της. Αυτή τη φορά θα λέγαμε όμως πως το συγκεκριμένο ξέσπασμα δεν θεωρείται παράλογο.

Η reality star ανήρτησε στο λογαριασμό της στο Twitter ένα άρθρο, το οποίο έχει τίτλο: «Πώς καταφέρνω να μεγιστοποιήσω την απώλεια λίπους». Όπως μπορείτε να φανταστείτε οι αντιδράσεις ήταν άμεσες από τους χιλιάδες followers της.

Από άποψη shaming και μόνο πολλοί ήταν αυτοί που διαμαρτυρήθηκαν, πώς μία τέτοια γυναίκα μπορεί να προβάλλει τάσεις σαν αυτή. Το περιεχόμενο του άρθρου ωστόσο περιελάμβανε κατά κύριο λόγο ασκήσεις αερόβιας γυμναστικής και άλλες τεχνικές.

Η κριτική που δέχτηκε παρόλα αυτά ήταν έντονη, ακόμη και από την ηθοποιό Jameela Jamil. Πρόκειται για μία ιδιαίτερα δραστήρια καλλιτέχνη και ακτιβίστρια. Πολλές είναι οι φορές που έχει τονίσει σε άντρες και γυναίκες να μοιράζονται περισσότερο τα θετικά τους στοιχεία, παρά τις μετρήσεις της ζυγαριάς τους.

Εκτός όμως της ηθοποιού, ήταν και αρκετοί εκείνοι που κατηγόρησαν την Kim πως έχει προχωρήσει σε αισθητικές επεμβάσεις και δεν «δικαιούται» να μοιράζεται τέτοιου είδους άρθρα.

Δείτε ορισμένα μόνο από όσα γράφτηκαν μετά από την εν λόγω ανάρτηση.