Ο Δημήτρης Σταρόβας μίλησε για το δύσκολο καλοκαίρι που πέρασε με την απαιτητική περιοδεία της παράστασης Εκκλησιάζουσες, αλλά και τα κιλά που πήρε στο διάστημα αυτό. Ο ίδιος, εξομολογήθηκε στο Έλα Χαμογέλα:

«Έπαθα ήττα μεγάλη γιατί ήταν πολλές οι παραστάσεις. Λέω Μουντιάλ και θα τη γλιτώσω με καμιά 20αριά και κάναμε 62; Τουλάχιστον πέντε φορές το καλοκαίρι ξύπνησα και ήθελα δέκα λεπτά να συνειδητοποιήσω που βρίσκομαι, δεν θυμόμουν. Να με σκότωναν και να μου έλεγαν που είσαι, θα έλεγα δεν ξέρω. Και έβαλα και 16 κιλά, θα τρελαθώ. Είχα τον Λουδάρο εκεί ο οποίος τρώει εφτά φορές την ημέρα παγωτό και εγώ για να μην προσβάλω αναγκαζόμουν ο καημένος…».

Σχετικά με τα επαγγελματικά του, ο Δημήτρης Σταρόβας αποκάλυψε πως δεν θα είναι πάλι στο The 2Night Show με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου καθώς είχε ήδη κανονίσει να συμμετέχει στην παράσταση TOC TOC με τον Κώστα Σπυρόπουλο:

«Μάλλον θα γίνει και το 2night αλλά δεν θα είμαι γιατί θα είμαι με τον Κώστα Σπυρόπουλο κάθε Δευτέρα Τρίτη στο Toc Toc και συνέπεσε γιατί τα γυρίσματα θα γίνονται Δευτέρα και Τρίτη, γιατί όλοι οι καλεσμένοι μπορούν μόνο Δευτέρα. Στεναχωρήθηκα λίγο γιατί τον αγαπώ και τον Γρηγοράκη, μάλλον είμαι ο μόνος… αστειεύομαι».