Αν κάποιος μπορεί να έχει άποψη για τις φωτογραφίες γυναικών -στο μόντελινγκ, στο Instagram, στα ΜΜΕ- αυτός είναι ο Δημήτρης Σκουλός. Και επειδή τώρα τελευταία γίνεται πολύς λόγος για τα unfollow στο Instagram, ο ίδιος αποκάλυψε ποιους λογαριασμούς σταματάει να ακολουθεί άμεσα.

Μιλώντας στη Σταματίνα Τσιμτσιλή και την εκπομπή «Happy Day», εξήγησε τι τον κάνει να πατήσει το unfollow σε λογαριασμούς ανθρώπων που τον ακολουθούν και ενδεχομένως το παρακάνουν.

«Oι γυναίκες σήμερα το παρακάνουν. Αν βλέπω μια γυναίκα να ανεβάζει κάθε μέρα 20 selfie, που είμαι σίγουρος πως έχει 200 κλικ για να πετύχει 10 καλά. Και τα φτιάχνει και βάζει και ένα πρόγραμμα. Κάνει και λίγο ρετούς και λίγο duck face. Εντάξει, πόσες φορές μπορώ να το δω αυτό σε μια μέρα; Εκεί δηλαδή θα κάνω unfollow.

Δε με ενοχλεί κάποιος να πειράξει κάτι πάνω του, αρκεί να το θέλει εκείνος. Άλλο αυτό κι άλλο για τη δουλειά. Για τη δουλειά με ενοχλεί. Αν κάνεις κάτι που δε φαίνεται και είναι βελτίωση, ναι. Αν το παρακάνεις…», είπε χαρακτηριστικά ο Σκουλός.

Οπότε τώρα, κυρίες, ξέρετε!