Ιδιαίτερα δύσκολες είναι οι στιγμές που ζει ο Δημήτρης Ουγγαρέζος της τελευταίες ώρες καθώς τα ξημερώματα του Σαββάτου 19 Οκτωβρίου έφυγε από τη ζωή η μητέρα του. Το χτύπημα μάλιστα για τον δημοσιογράφο είναι διπλό αφού δεν έχει περάσει ούτε ένας χρόνος από τη μέρα που πέθανε ο πατέρας του.

Το μεσημέρι του Σαββάτου, η Ναταλία Γερμανού στην έναρξη της εκπομπής της, θέλησε να στείλει την αγάπη της στον Δημήτρη Ουγγαρέζο με ένα πολύ συγκινητικό μήνυμα.

«Πριν ξεκινήσουμε, θα ήθελα να μας επιτρέψετε όλους εμάς εδώ να στείλουμε τα συλλυπητήριά μας, την αγάπη μας, τη θετική μας ενέργεια, σε έναν συνάδελφο που πολύ αγαπάμε, τον Δημήτρη Ουγγαρέζο που περνάει πολύ δύσκολα αυτό το πρωινό γιατί έχασε τη μητέρα του» είπε η παρουσιάστρια.

Και συνέχισε: «Να σου πούμε ότι είμαστε δίπλα σου, αυτές τις στιγμές τα λόγια είναι πολύ φτωχά και να αναπληρώσουν μία αγκαλιά που θα θέλαμε να σου κάνουμε ιδανικά τώρα αν μπορούσαμε να σε έχουμε κοντά μας. Σου στέλνουμε την αγάπη μας. Θα περάσει και αυτό αλλά θέλει τον χρόνο του» ανέφερε η παρουσιάστρια.