Το Σαββατοκύριακο και κατά τη διάρκεια της εκπομπής της στο OPEN, η Σίσσυ Χρηστίδου αποκάλυψε το block που έχει «φάει» από τον Δημήτρη Ουγγαρέζο και φυσικά αυτή η αναφορά δεν έμεινε ασχολίαστη από τον παρουσιαστή.

«Να σα πω κάτι, τώρα που είδαμε για τη Δαλάκα και τον Φιντιρίκο, που καταλάβαμε πάλι από το follow – unfollow ότι χωρίσανε. Δεν είναι απαραίτητα follow – unfollow, μπορεί να είναι block. Το block είναι αυτόματο unfollow και του άλλου, που δεν θέλει σε κάνει unfollow, αλλά εσύ τον κάνεις block, αναγκαστικά σε κάνει unfollow. Εμένα που με έχει μπλοκάρει ο Δημήτρης Ουγγαρέζος που δεν ξέρω γιατί.

Σίσσυ Χρηστίδου: Η αποκάλυψη για το μπλοκ του Ουγγαρέζου στο Instagram- «Δεν με συμπαθεί»

Έχω καταλάβει ότι δεν με πολυσυμπαθεί. Με έχει μπλοκάρει και πώς το κατάλαβα; Όταν έγινε όλο αυτό με τη μητέρα του, ήθελα να του στείλω μήνυμα και να του πω συλλυπητήρια και δεν μου έβγαινε το προφίλ του, έψαχνα, έψαχνα… Μπήκα από το προφίλ του “Έλα χαμογέλα” και εμφανίστηκε. Α, λέω, με έχει μπλοκάρει. Αν μπεις στα social τα δικά μου φαίνεται ότι δεν τον κάνω follow, αλλά δεν τον έκανα unfollow ποτέ, εκείνος με μπλόκαρε», ήταν η ιδιαιτέρως… αναλυτική εξήγηση της παρουσιάστριας για το τι συνέβη.

Φυσικά, ο Ουγγαρέζος δεν άφησε αυτό το σχόλιο να πέσει κάτω και απάντησε σχεδόν αμέσως.

«Ας πούμε ότι δεν είμαι ο καλύτερός της, ούτε εμένα η καλύτερή μου», ήταν το μήνυμα που έγραψε ο παρουσιαστής σε στόρι και όταν ρωτήθηκε για όλο αυτό…