Πολλά γράφτηκαν για την σχέση του Δημήτρη Κοντομηνά και του Λάκη Λαζόπουλου μετά και τον διαγωνισμό των τηλεοπτικών αδειών, που είχε ως αποτέλεσμα ο Alpha να μην πάρει άδεια, έως ότου το Συμβούλιο της Επικρατείας έκρινε αντισυνταγματικό τον σχετικό νόμο.

Σύμφωνα με τις φήμες, ο πρόεδρος του Alpha και ο «Mr. Αλ Τσαντίρι» ήρθαν σε ρήξη καθώς ο ηθοποιός στήριξε ανοικτά την κυβερνητική επιλογή, παρά τις επιπτώσεις που είχε για το κανάλι, με αποτέλεσμα η εκπομπή του να τεθεί εκτός, ενώ υπήρξαν πληροφορίες πως θα μετακομίσει στην ΕΡΤ, κάτι που ο ίδιος διέψευσε.

Καλεσμένος στο «Όλα Ξεκόλλα», στις αρχές Νοέμβρη, ο Λάκης είχε πει για την σχέση του με τον κ. Κοντομηνά πως «ξέρω ότι έχει δεχτεί πιέσεις όλα αυτά τα χρόνια για να με διώξει, αλλά, προς τιμήν του, δεν το έκανε ποτέ. Είναι δυνατόν με έναν άνθρωπο που έχω συνεργαστεί και του είμαι ευγνώμων για όλα αυτά και, κυρίως, για το ότι δεν παρενέβη ποτέ στη δουλειά μου, να είμαι αγνώμων ενώ δουλεύω σε αυτόν τον χώρο; Δεν είναι η φύση μου και η ψυχολογία μου. Είμαι ευγνώμων απέναντι στον οποιοδήποτε άνθρωπο μου έχει κάνει καλό. Τον σέβομαι και θα τον σέβομαι. Δεν ξέρω ο ίδιος… Διαβάζω διάφορα κι εγώ! Μπορεί στα νεύρα του, παιδί του είναι, κανάλι του είναι, να στεναχωριέται. Μπορεί να πει δέκα πράγματα. Πρέπει εγώ να τα πάρω τοις μετρητοίς και να καθίσω να μετράω τα λόγια που λέει πάνω στα νεύρα του; Τα λόγια που λέγονται πάνω στα νεύρα τα πετάς και δεν τα βάζεις στη ζυγαριά. Εγώ δεν θα τα βάλω κι ας έρθουν χίλιοι να με πιέσουν! Μιλιόμαστε, δεν υπήρχε τέτοιο θέμα».

Το βράδυ της Δευτέρας, ο Δημήτρης Κοντομηνάς έδωσε την απάντησή του, καθώς ήταν στις πρώτες σειρές του θεάτρου Γκλόρια, για την πρεμιέρα της παράστασης του Λάκη Λαζόπουλου, «Αποχαιρετιστήριο δείπνο». Αν και δεν έκανε δηλώσεις, η παρουσία του και το ότι φωτογραφήθηκαν μαζί είναι αρκετά για να μπει τέλος στην φημολογία.

Δείτε βίντεο με τον πρόεδρο του Alpha στο θέατρο: