Ο Δημήτρης Αρβανίτης αποτελεί παρελθόν από την κριτική επιτροπή του J2US, αφού στο χθεσινό κιόλας επεισόδιο του show, αντικαταστάθηκε on air από τον Κρατερό Κατσούλη.

Ο λόγος, όπως ειπώθηκε ήταν η παράταση γυρισμάτων για τα Κλεμμένα Όνειρα, καθώς θα δούμε άλλα 110 επεισόδια, όπως ανέφερε ο σκηνοθέτης. Ωστόσο, τις προηγούμενες μέρες, βασικοί ηθοποιοί του cast, ανέβαζαν φωτογραφίες από το τελευταίο τους γύρισμα για την καθημερινή σειρά του Mega, Κλεμμένα Όνειρα.

Το τι ισχύει ωστόσο, θα το δούμε προσεχώς στις οθόνες μας. Παράλληλα, όπως αναφέρει το tv zapping ηθοποιοί από τα Κλεμμένα Όνειρα, αλλά και ηθοποιοί που τους έχουμε συνηθίσει περισσότερο στο θέατρο, περνάνε από casting από τον Δημήτρη Αρβανίτη, για τη νέα σειρά που ετοιμάζει το Mega με τον σκηνοθέτη, με τίτλο η Δικαίωση.

Σύμφωνα με το σενάριο, υπάρχουν δύο οικογένειες που πρέπει να έχουν ομοιότητες εμφανισιακά μεταξύ τους, γεγονός που θέλει προσοχή στην επιλογή τους. Η Δικαίωση είναι το νέο σίριαλ του Mega, το οποίο θα δούμε την καινούργια τηλεοπτική σεζόν.

Δείτε επίσης:

Κλεμμένα Όνειρα: Γιατί δεν δόθηκε το «πράσινο φως» για την επόμενη σεζόν;

Δημήτρης Αρβανίτης: «Η Ζέτα δεν μου αρέσει ως ηθοποιός»

Δημήτρης Αρβανίτης: «Έκοψα ηθοποιό, επειδή ήρθε στο γύρισμα ζαλισμένος και μου είπε ότι είχε πιει το προηγούμενο βράδυ»

Κατέβασε τώρα το People για το iPad δωρεάν από το App Store