Στην κριτική επιτροπή του J2US είναι πολύ φιλικός και ενθαρρυντικός με τους παίκτες. Ως σκηνοθέτης, όμως, έχει μεγαλύτερες απαιτήσεις και δεν ανέχεται το θράσος. Ο Δημήτρης Αρβανίτης αποκάλυψε το μυστικό της επιτυχίας των Κλεμμένων Ονείρων, γιατί τα ελληνικά σήριαλ είναι τόσο ακριβά και ποιοι είναι αυτοί που επιβιώνουν στην κρίση.

Το σήριαλ που σκηνοθετεί δεν είναι τυχαίο ότι αγαπήθηκε τόσο από τον κόσμο. Ποια είναι η αιτία της επιτυχίας του; «Φτιάξαμε μια ομάδα που λειτουργεί εξαιρετικά καλά, με ξένα πρότυπα, και έχουμε αυστηρότατους κανόνες για τους ηθοποιούς. Πολλοί λίγοι είναι πραγματικά επαγγελματίες. Όλοι οι άλλοι είναι ημι-ερασιτέχνες, έρχονται αδιάβαστοι… Εμείς έχουμε επιβάλλει μια τάξη».

Όσο για το αν ισχύει ότι έδιωξε έναν ηθοποιό από τα Κλεμμένα Όνειρα επειδή δεν ήταν συνεπής απάντησε στο Τηλέραμα και τη Μαρία Αθανασίου: «Δεν δέχομαι την αυθάδεια. Οι τεχνικοί δουλεύουν κάθε μέρα δέκα ώρες, ενώ οι ηθοποιοί τέσσερις – πέντε ώρες και όχι κάθε μέρα, άρα δεν έχουν δικαιολογία να μην είναι στην ώρα τους. πριν από λίγο καιρό έκοψα το ρόλο ενός ηθοποιού γιατί είχε το θράσος αν μου πει το πρωί ότι βγήκε το προηγούμενο βράδυ και ήταν ακόμη ζαλισμένος. Τον έστειλε σπίτι του».

Ενώ δεν παρέλειψε να σχολιάσει και το λόγο που τα ελληνικά σήριαλ είναι τόσο ακριβά, αλλά και για το ποιοι είναι αυτοί που αντέχουν στην κρίση. «Η υπερκοστολόγηση των σίριαλ στην Ελλάδα ήταν κάτι απίστευτο με το πού απευθύνονται. Ένα τούρκικο κάνει 500.000 το επεισόδιο, ένα επεισόδιο από τα Κλεμμένα Όνειρα κάνει 25.000 – 27.000 το επεισόδιο. Επιβιώνουν αυτοί που δεν το βάζουν κάτω. Όλοι με λένε μικρό δικτάτορα στο γύρισμα και είναι αλήθεια ότι είμαι. Αυτή η δουλειά είναι τόσο πολυδιάστατη, που όταν φτάσει η ώρα να κάνεις το γύρισμα πρέπει να είσαι αποφασιστικός».

Διαβάστε ακόμη:

Σοκ στο MEGA! Γιατί αποχωρεί η Αθηνά Οικονομάκου από Κλεμμένα Όνειρα;

Κλεμμένα Όνειρα: O Μαλτέζος επιστρέφει ως δολοφόνος και αλλάζει τις εξελίξεις

O Δημήτρης Αρβανίτης ετοιμάζει νέο σήριαλ για το Mega

Κατέβασε τώρα το People για το iPad δωρεάν από το App Store