Τα χρόνια περνάνε γρήγορα όταν κάθεσαι να το συνειδητοποιήσεις. Ειδικά όταν πρόκειται για ανθρώπους που τους ήξερες από πολύ μικρούς. Εμείς ως τηλεοπτικό κοινό θυμόμαστε ακόμα τη Μαρία Μπακοδήμου και τον Δημήτρη Αργυρόπουλο με τα παιδιά τους που ήταν μικρά. Όμως τα μικρά έχουν από καιρό μεγαλώσει και αφήσει το πατρικό σπίτι για να κάνουν τα όνειρά τους πραγματικότητα. Ο Νικήτας Αργυρόπουλος εν προκειμένω, βρίσκεται από πέρσι στην Αγγλία για σπουδές.

Μια μέρα σαν τη σημερινή όμως λείπει ακόμα περισσότερο στους γονείς του. Ο Νικήτης έχει σήμερα γενέθλια, γίνεται 19 ετών και βρίσκεται στο δεύτερο έτος των σπουδών του στο Μπράιτον.

Πρώτος τον χορό των ευχών σέρνει ο μπαμπάς Δημήτρης Αργυρόπουλος που ανάρτησε μια φωτογραφία του Νικήτα από την παραλία του Μπράιτον, όπου είχαν περάσει χρόνο μαζί το καλοκαίρι.

Ο Δημήτρης Αργυρόπουλος εκφράζει στο σχόλιο το πόσο του λείπει ο γιος του, αλλά και το πόσο περήφανος είναι γι΄αυτόν. «Χρόνια πολλά στο αγόρι μου. Σε αγαπώ Νίκι. Τόσο περήφανος για σένα…#Μουλείπειςκάθεμέρα».

Λίγο αργότερα ήρθε και η ανάρτηση της Μαρίας Μπακοδήμου. Η παρουσιάστρια ανέσυρε μια φωτογραφία της με τον Νικήτα από την εποχή που ήταν μωρό και έγραψε: «Χρόνια πολλά αγόρι μου. Σε αγαπώ πολύ. Νιώθω συγκίνηση που υπάρχεις και περηφάνεια για αυτό που είσαι. Χαρούμενα γενέθλια Νικητα».