Είναι ίσως από τους πιο ωραίους άνδρες-μοντέλα  που θα μπορούσαν να έχουν μια πολύ επιτυχημένη πορεία στο χώρο της μόδας όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό. Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου ήταν πρώην πρωταθλητής του bodybuilding και έχει σπουδάσει ηλεκτρολογία. Στην πορεία όμως παρέκκλινε από τις σπουδές του και αποφάσισε να ασχοληθεί με τον χώρο της μόδας και συγκεκριμένα με το μόντελινγκ.

Για τον Δημήτρη Αλεξάνδρου το 2011 ήταν η χρονιά του διότι μέσα από τηλεοπτικές εμφανίσεις έγινε γνωστός στο ευρύτερο κοινό. Όλοι τον θυμόμαστε στο Show του Αnt1, The next top model, όπου συμμετείχε σε μια sexy φωτογράφιση και ήταν ο παρτενέρ των υποψήφιων κοριτσιών. Τον έχουμε θαυμάσει στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου Αξίζει να ζείς, όπου στα πλαίσια ενός παιχνιδιού που θύμιζε ραντεβού στα τυφλά συμμετείχε στην ομάδα με τα όμορφα αγόρια. Παράλληλα την ίδια χρονιά τον είδαμε στην τελευταία εκπομπή( Superstar) της Χριστίνας Λαμπίρη, όπου του έκαναν μια μίνι συνέντευξη.

Μετά από αυτές τις εμφανίσεις, ο εντυπωσιακός Δημήτρης αποπειράθηκε να ανοίξει τα φτερά του στην γειτονική χώρα, Ιταλία. Μάλιστα κατάφερε για κάποιο χρονικό διάστημα να παρουσιάζει την εκπομπή Kilimanjaro στο Ιταλικό κανάλι Rai3.

Τον τελευταίο καιρό είχε τραβήξει τα φώτα της δημοσιότητας, όχι για τις επαγγελματικέ του επιλογές αλλά για την σχέση που είχε συνάψει με την  Τόνια Σωτηροπούλου. Τα κορίτσια τον παρακολουθούν καθημερινά στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκης -αποτελεί μέλος του πάνελ.

Fun Facts

  1. Αγαπημένοι του τραγουδιστές είναι ο Αντώνης Ρέμος, ο Γιάννης Πλούταρχος και η Έλενα Παπαρίζου.
  2. Είναι λάτρης της ταχύτητας και η αγαπημένη του μάρκα αυτοκινήτου είναι η BMW.
  3. Λατρεύει τα σκυλιά και μάλιστα έχει ένα pitbull.
  4. Του αρέσει το κέντρο της Αθήνας και μένει στην Πλάκα.
  5. Είναι πολύ καλός φίλος και συνεργάτης με τον Νεκτάριο Νικολόπουλο, άνδρα της Κατερίνας Λάσπα.

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

ONOMA
Δημήτρης Αλεξάνδρου
ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΓΕΝΝΗΣΕΩΣ
11-05-1987
ΖΩΔΙΟ
Ταύρος
ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ ΓΕΝΝΗΣΕΩΣ
Αθήνα