Είμαστε συνηθισμένοι να βλέπουμε γοητευτικούς μεσήλικες άντρες να συνοδεύονται από πολύ νεότερες αιθέριες παρουσίες. Τι γίνεται όμως όταν συμβαίνει το αντίστροφο και η ηλικιακή διαφορά εξακολουθεί μεν να υπάρχει αλλά με αντιστροφή φύλων; Δεν υπάρχει κανένα απολύτως πρόβλημα και αν είστε έτοιμοι να υψώσετε αντεπιχειρήματα take a look στη φερόμενη ως νέα hot σύντροφο του Δημήτρη Αλεξάνδρου που είναι 47 ετών.

Ο Δημήτρης σε λίγο καιρό θα σβήσει τα 31 κεράκια του, αλλά φαίνεται να αντιλαμβάνεται πως το μόνο μέρος που έχει σημασία αυτός ο αριθμός είναι το birthday cake του- εντάξει και η ταυτότητα. Η φερόμενη ως νέα του σύντροφος λοιπόν μετά την Όλγα Φαρμάκη είναι εξίσου καλλονή, άλλωστε είναι και αυτή πρώην μοντέλο και ακούει στο όνομα Μαρία Καλάβρια.

Η ίδια η Μαρία παραμένει ιδιαίτερα εντυπωσιακή, όπως θα διαπιστώσετε και μόνοι σας, ενώ δεν έχει αλλάξει καθόλου από τις ημέρες που το modelling ήταν η πηγή του εισοδήματος της. Σε πρόσφατη βόλτα της στη Γλυφάδα, θα άφηνε ακόμη και κοπέλες με τη μισή της ηλικία να ζηλέψουν τα καλλίγραμμα πόδια της.

maria kalavria

Σε παρουσίαση αρώματος, σαν femme fatal από άλλη εποχή με little black dress και ντεκολτέ που εξάπτει τη φαντασία.

kalavria

Σε εμφάνισή της στο φετινό Dancing with the Stars με άκρως αποκαλυπτικό φόρεμα που μας κάνει να θέλουμε να ανανεώσουμε εκείνη τη συνδρομή στο γυμναστήριο.

kalavria