Η Δήμητρα Αλεξανδράκη επέστρεψε στην Ελλάδα πριν λίγες μέρες και το πρωί της Τρίτης βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή της Φαίη Σκορδά. Η Δήμητρα όσο καιρό βρισκόταν στο Nomads είχε έρθει αρκετές φορές σε σύγκρουση με τον Χρήστο Βασιλόπουλο.

Μεγάλη ένταση ανάμεσά τους υπήρξε όταν ο Κώστας Αναγνωστόπουλος τραυματίστηκε σοβαρά και ο ηθοποιός όχι μόνο δεν πήγε να βοηθήσει αλλά θέλησε να μετρήσει ο πόντος που κέρδισε και ήταν ειρωνικός. Η Δήμητρα ρωτήθηκε για τη σχέση τους και εξήγησε τι συμβαίνει.

«Δε το κορόιδεψε. Γέλασε ειρωνικά και ρώτησε αν μετράει ο πόντος ή θα ζητηθεί replay. Βλέπεις έναν άνθρωπο και είναι πεσμένος, όλοι είχαμε τρομοκρατηθεί, δε ξέραμε αν το πόδι του ήταν σπασμένο γιατί είχε μπει μέσα σε σίδερα και ακούω από πίσω μου μια φωνή να λέει «Τον πόντο αυτό θα τον μετρήσετε ή θα ζητήσετε replay»και το άκουσε και ο Σπαλιάρας που το μετέφερε στον Αναγνωστόπουλο… Ο Βασιλόπουλος το είπε. Εγώ περίμενα να πει ότι πίστευε πως το κάνει ψέματα και για αυτό αντέδρασε έτσι… Δε μπορώ να το εξηγήσω αλλιώς… Ακόμα και όταν φύγαμε και πήγαμε στις τέντες έλεγε ότι θα πρέπει να επιμείνουμε να μετρήσει ο πόντος», είπε η Δήμητρα Αλεξανδράκη.

Δείτε το απόσπασμα

Στη συνέχεια, το μοντέλο ρωτήθηκε για την εικόνα που έχει πλέον για τον Χρήστο Βασιλόπουλο με την ίδια να απαντά: «Είναι ένας άνθρωπος περίεργος που ίσως και εγώ να μη θέλησα να καταλάβω. Προς το τέλος σταμάτησα τελείως να ασχολούμαι γιατί με έβαζε σε μια διαδικασία να σκέφτομαι μήπως τελικά τον έχω αδικήσει».

Δείτε το απόσπασμα