Πολλοί διερωτούνται αν μπορεί να υπάρξει φιλία ανάμεσα σε δύο πρώην. Κάποιοι άλλοι, θα έχουν την απορία αν μπορεί να υπάρξει φιλία ανάμεσα σε δύο γυναίκες που έχουν υπάρξει με τον ίδιο άντρα. Η απάντηση, είναι πως μπορεί!

Τρανό παράδειγμα η Άννα Βίσση και η Αννίτα Πάνια.

Οι δύο γυναίκες εδώ και χρόνια είναι πολύ καλές φίλες και περνάνε αρκετό χρόνο μαζί. Πολλές φορές ο φωτογραφικός φακός τις απαθανάτισε σε διάφορες εξόδους τους είτε για διασκέδαση είτε για φαγητό.

Αυτή την φορά, η παρουσιάστρια μαζί με την τραγουδίστρια βγήκαν για φαγητό σε γνωστό μαγαζί και στο τέλος ακολούθησε το επιδόρπιο.

Η Άννα, είναι γνωστό πως προσέχει πάρα πολύ την διατροφή της, γι ‘αυτό και διατηρείται πάντα σε φόρμα. Ωστόσο, η Αννίτα προσπάθησε να  να δελεάσει την τραγουδίστρια έτσι ώστε να ενδώσει στο γλυκό.  Πήρε λοιπόν, ένα κομματάκι και επιδίωξε να την ταΐσει.

Τελικά, δεν τα κατάφερε και η προσπάθεια της απέτυχε παταγωδώς. Η απάντηση ήρθε μέσα από τον προσωπικό λογαριασμό της τραγουδίστριας στο Instagram, όπου ανάρτησε το στιγμιότυπο που δείχνει την παρουσιάστρια να προσπαθεί να την ταΐσει. Στην λεζάντα έγραψε: «Μέχρι εκεί έφτασε το γλυκό», άρα δεν το δοκίμασε.

Την επόμενη φορά!

Δείτε την φωτογραφία:

vissi pania

Διαβάστε ακόμη:

Άννα Βίσση: «Μετά το διαζύγιο με τον Καρβέλα υπήρξαν στάδια πόνου και προβλημάτων»

Άννα Βίσση: «Όλοι οι άνθρωποι έχουν την επιθυμία του πανηδονισμού»

Ήρθε η στιγμή: Η Άννα Βίσση μιλάει πρώτη φορά για την κόντρα με την Βανδή

Κατέβασε τώρα το People για το iPad δωρεάν από το App Store