Κατά καιρούς οι διάσημοι αποφασίζουν να εκμυστηρευτούν περισσότερες λεπτομέρειες απ’ όσες μπορούμε ν’ αντέξουμε και αναφορικά με την ερωτική τους ζωή. Όπως, για παράδειγμα, τον αριθμό των ερωτικών τους συντρόφων.

Και εκεί αρχίζουν τα ωραία: γιατί για κάποιους το περιεχόμενο των εξομολογήσεών τους μπορεί να θεωρηθεί απολύτως λογικό και αναμενόμενο. Για άλλους πάλι, οι αποκαλύψεις προκαλούν ελαφρά ανατριχίλα και λίγο γέλιο.

Ας δούμε, όμως, τι έχουν αποκαλύψει μέσα στον χρόνο η Mariah Carey, o Charlie Sheen, o Mick Jagger και άλλοι.

«Ερωτικά έχω βρεθεί μόνο με 5 ανθρώπους στη ζωή μου, γι’ αυτό και είμαι κάπως… περήφανη γι’ αυτό και σε σύγκριση με άλλους στον συγκεκριμένο τομέα». είχε αποκαλύψει πριν από λίγο καιρό η βασίλισσα των υψηλών οκτάβων (κάποτε), Mariah Carey.

Κάπως πιο ρεαλιστικός, δεδομένου και του αλλοπρόσαλλου χαρακτήρα του, ο ηθοποιός Charlie Sheen, είχε εξομολογηθεί ότι αυτού του είδους τα μαθηματικά ήταν κάπως χαώδη στην περίπτωσή του.

Έτσι, ο ηθοποιός σε παλαιότερη συνέντευξή του στο Maxim είχε αποκαλύψει ότι έχει κάνει σεξ με περισσότερες από 5.000 γυναίκες (!), δήλωση -και συμπεριφορά, βέβαια- που έκανε τους συναδέλφους του στο Χόλιγουντ να του κολλήσουν το παρατσούκλι «Η Μηχανή»…

Με 1000 λιγότερες ερωτικές συντρόφους φαίνεται ότι συμπληρώνει το σεξουαλικό βιογραφικό του ο Mick Jagger που κατά τον βιογράφο του, Christopher Andersen, «κατά προσέγγιση έχει συνευρεθεί ερωτικά με περίπου 4.000 γυναίκες καθ’ όλη τη διάρκεια της ζωής του».

Κατά τον ίδιο Jagger και David Bowie ήταν κάτι σαν «ερωτική ομάδα κρούσης» και δεν είχαν κανένα πρόβλημα, στα νιάτα τους να επισκέπτονται ακόμη και gay bar για να ικανοποιούν τις σεξουαλικές αναζητήσεις της νιότης τους.

Όσο για τον Tom Jones; Πολλά έχουν γραφτεί για τις επιτυχίες του, όταν βρισκόταν στο απόγειο της δόξας του, μέχρι ότι συνευρέθηκε με περισσότερες από 250 γυναίκες μέσα σ’ έναν χρόνο. Εκείνος, ωστόσο, λέει ότι η καρδιά του ανήκε πάντα σε μία: την σύζυγό του, Melinda Rose Woodward, η οποία πέθανε από καρκίνο στα 75 της το 2016.

ΠΗΓΗ: People.com