Το 4711 είναι ένα μαγαζί που την τελευταία 6ετία έχει γίνει talk of the town όσον αφορά στη νυχτερινή διασκέδαση. Για τρία χρόνια με τον Διονύση Σχοινά και για άλλα τόσα με τον Γιώργο Τσαλίκη και τους Onirama, ήταν από τα πιο πετυχημένα μαγαζιά. Ένας συνδυασμός μουσικής σκηνής με μπουζούκια. Τη φετινή σεζόν θα εμφανιζόταν ξανά ο Γιώργος Τσαλίκης με την Άντζελα Δημητρίου να προστίθεται.

Αντιλαμβάνεται κανείς ότι η κυρία Δημητρίου θα ήταν μια προσθήκη αντίστοιχη με τον κύριο Χαριτοδιπλωμένο που ήταν πέρσι στο μαγαζί. Δεν θα ήταν δηλαδή το κεντρικό όνομα, γιατί αυτό θα άλλαζε το ύφος του 4711.

Αυτό βέβαια δεν είχε γίνει αντιληπτό εξαρχής στην τραγουδίστρια, η οποία ήθελε να είναι πρώτο όνομα στη μαρκίζα. Από το μαγαζί της εξηγούσαν ότι δεν μπορούσαν να το κάνουν αυτό, καθώς θα υπήρχε σύγχυση στο κοινό. Άλλωστε, και ο Γιώργος Τσαλίκης έχει πολύ διαφορετικό ρεπερτόριο εκεί σε σχέση με αυτό που είχε στο ξεκάθαρο μπουζουκομάγαζο του Caramela.

Μέχρι το Σαββατοκύριακο που πέρασε, δεν είχε τεθεί ποτέ το ζήτημα της μαρκίζας. Οι δύο καλλιτέχνες πρετοιμάζονταν, το μαγαζί ετοίμασε promo υλικό και γενικώς όλα είχαν κανονιστεί. Οι δύο καλλιτέχνες είχαν κάνει και σχετικές αναρτήσεις στο Instagram.

View this post on Instagram

Backstage shooting for @4711wonderplace ®️ Coming Soon … @angeladimitriou_official | @tsalikisgiorgos 🔥🔥🔥 #ZistoAllios #ComingSoon #4711WonderPlace #4711Family #angeladimitriou #lady #tsalikis

A post shared by Angela Dimitriou (@angeladimitriou_official) on

Όμως η κυρία Δημητρίου ήταν ανένδοτη στην επιθυμία της κι από τη στιγμή που δεν γίνεται, έσπασε τη συμφωνία.

Πλέον, οι άνθρωποι του 4711 αναζητούν ένα άλλο όνομα, στην ίδια λογική, που να ταιριάξει με το ύφος και το πρόγραμμα.