Πρόταση γάμου είχαμε στα παρασκήνια του Dancing With The Stars 6παρόλα αυτά κανείς δεν τον πήρε χαμπάρι!

Η αποκάλυψη έγινε από την μέλλουσα νυφούλα, σε πρόσφατη συνέντευξη της. Αναφερόμαστε στη Μάγκυ Χαραλαμπίδουη οποία μίλησε για όλα στη Real Life. Μεταξύ άλλων, εκμυστηρεύτηκε ότι ο σύντροφος της, Αλέξανδρος Σιλβεστρίδης της έκανε πρόταση γάμου στο πρώτο live του show, αλλά και μετά την αποχώρηση της.

«Στο πρώτο live έλεγα από µέσα µου «τώρα θα πέσει καµιά πρόταση ακόµη», γιατί µε βλέπει που είµαι λαµπερή έτσι όπως µε φτιάχνουν στο «Dancing», που χορεύω. Και πράγµατι, στο πρώτο live, µου έκανε πρόταση γάµου, όπως και µετά την αποχώρησή µου. Ακόµη δεν έχει πάρει επίσηµη απάντηση. Πάντα, βέβαια, «εισπράττει» αυτό το ικανοποιητικό βλέµµα χαράς: «Ναι, µωρό µου, φυσικά». Περίµενα ότι θα «αρπάξω» άλλη µια προτασούλα!», είπε, τονίζοντας πως δεν έχει απαντήσει επίσημα.

Τέλος, εξομολογήθηκε πως δεν πρόκειται να παντρευτούν το ερχόμενο καλοκαίρι: «Όχι, δεν θα φάτε ακόµα! Ηταν, όµως, πολύ χαριτωµένο. Νοµίζω ότι είναι το παιχνίδι µας. Μου κάνει πρόταση, εγώ γελάω. Αναρωτιέµαι όταν θα του απαντήσω το «ναι» πώς θα κάνει»!