Ο Αλέξανδρος Ρήγας έχει χαρίσει στο τηλεοπτιό κοινό πολλές μεγάλες επιτυχίες. Αυτό το Σάββατο, η Σταματίνα Τσιμτσιλή τον φιλοξενεί στη ραδιοφωνική της εκπομπή, στο «Ρυθμό των Star». Η συνέντευξη που έδωσε στην παρουσιάστρια ήταν ιδιαίτερα αποκαλυπτική.

Σχετικά με το τελευταίο του σίριαλ στον ΑΝΤ1, τις «Τρίχες», ο αγαπημένος δημιουργός εξήγησε τι τον στεναχώρησε. «Ήθελα να μαθαίνω νούμερα, αλλά ένα πράγμα δείχνει τα νύχια του, τα δόντια του, την ψυχή του από την αρχή. Οπότε στις δυο τρεις εβδομάδες κατάλαβα και που πηγαίναν οι «Τρίχες» και που πήγαιναν τα άλλα. Δεν είχα μεγάλες εκπλήξεις. Υπήρξε και στεναχώρια και απογοήτευση. Κάποιοι άνθρωποι με εμπιστεύτηκαν. Κυρίως το κανάλι αλλά και ηθοποιοί, συνεργάτες αλλά δεν τους έδωσα αυτό που περίμεναν από εμένα. Και μιλάω για μένα γιατί η ευθύνη ήταν δική μου. Προφανώς εγώ δεν προετοιμάστηκα σωστά, δεν έδωσα την ενέργεια που όφειλα να δώσω», ανέφερε με ειλιρίνεια.

Ο Αλέξανδρος Ρήγας έχει συνδεθεί άρρηκτα με την επιτυχία της σειράς  «Δύο Ξένοι» και όχι άδικα, καθώς η σειρά προβάλλεται ακόμη και σήμερα. Εκεί είχαμε δει τη Δέσποινα Βανδή στο ρόλο της «Χαρούλας», η οποία είχε προκαλέσει αίσθηση το πόσο καλή ήταν στο ρόλο της. Ο ηθοποιός, σεναριογράφος και σκηνοθέτης  αποκάλυψε: «Έδωσα την ψυχή μου, έδωσα ενέργεια και είχα πολύ καλούς συνεργάτες. Όταν έκανα πρόταση στη Δέσποινα για τους «Δύο Ξένους»  δεν ήξερα αν μπορεί να το υποστηρίξει. Κάναμε πρόβες. Μου άρεσε σαν εικόνα, την είχα δει σε κάποια βιντεοκλίπ, δεν ήξερα . Κι αφού κάναμε πρόβες, που το ζήτησε και η ίδια βέβαια, όταν και οι δυο πιστέψαμε ότι μπορούμε να το προχωρήσουμε, έτσι συνέβη».

«Μερικά πράγματα πρέπει να συμβαδίζουν με την ηλικία σου. Αν δεν συντονίζεσαι με την ηλικία σου,  τόσο στον τρόπο που διασκεδάζεις ή μιλάς, μπορεί να φτάσεις στα όρια της γραφικότητας και της γελοιότητας», ανέφερε εξγηώντας γιατί δεν του αρέσουν τα mainstream μέρη και προτιμά πιο ήσυχα μέρη για να βγαίνει.