Η καλοκαιρινή  περιοδεία της Δέσποινας Βανδή με την Έλενα Παπαρίζου είναι γεγονός και οι δύο τραγουδίστριες μίλησαν στην κάμερα του Πρω1νό για το εγχείρημά τους. Ανάμεσα σε άλλα αναφέρθηκαν στην απόφασή τους να συνεργαστούν και την ανυπομονησία τους για να ξεκινήσουν τις συναυλίες.

Τη φετινή χρονιά όμως υπήρξαν «απέναντι» τηλεοπτικά, καθώς η μία ήταν κριτής του Rising Star (Βανδή) και η άλλη στο The Voice (Παπαρίζου). Πώς είχαν να σχολιάσουν αυτό το γεγονός;

«Απέναντι για εσάς», φρόντισε να τονίσει η Έλενα Παπαρίζου.

Το λόγο όμως πήρε η Δέσποινα Βανδή, που βρισκόταν στο παρελθόν στο The Voice, εξηγώντας: «Ανταγωνισμός δεν υπάρχει. Δεν είναι επί της ουσίας η δουλειά μας. Δεν σου κρύβω ότι κάποιες στιγμές αισθάνθηκα λίγο αμήχανα ως προς το φορμάτ αυτό που δύο χρόνια ζεσταίναμε τις καρέκλες εκεί… Μου έλεγε ο Γιώργος (σ.σ. Καπουτζίδης) “Το είδες; Είδες αυτό;” Και σχολιάζαμε διάφορα. Του είπα “Είναι λίγο δύσκολο για εμένα..  Φαντάσου εσύ με το Παρα Πέντε την επόμενη χρονιά οι ίδιοι ρόλοι να ήταν κάποιοι άλλοι άνθρωποι”. Δεν είναι μικροψυχία ή κακία αυτό που λέω, είναι μία αλήθεια».

Στη συνέχεια, σχολίασαν το Πρω1νό τις ατάκες αυτές με ιδιαίτερο τρόπο, με αφορμή τη μετακόμιση του talent show στο ΣΚΑΪ.

Δείτε το βίντεο.